Command Line CSR Generator voor Keytool

GEMEENSCHAPPELIJKE NAAM - Moet overeenkomen met de exacte URL die u wilt beveiligen - is meestal uw volledig gekwalificeerde domeinnaam (bijvoorbeeld devel.ssl247.co.uk of mail.devel.ssl247.co.uk). De www. is erg belangrijk – vergeet het niet te vermelden als u https://www.yoursite.com wilt beveiligen.

Organisatie - De wettelijke naam (officieel geregistreerde) naam van uw organisatie, inclusief, LLP, Pvt, Plc, Ltd, SARL, NV, BV, VOF, CV etc

Organisatie-eenheid - De naam van uw afdeling in de organisatie (dit is vaak "IT," "Web," of gewoon blanco).

Stad/Gemeente - De stad of gemeente waar uw organisatie is gevestigd.

Provincie - De provincie waar uw organisatie is gevestigd.

Land - Klik hier om de officiële lijst van ISO-landcodes te bekijken voor dit veld.