Installeer uw SSL Certificaat op Microsoft Exchange 2013

Volg deze instructies op voor het installeren van uw SSL certificaat op Microsoft Exchange 2013.

De Exchange Management Console gebruiken
  1. Kopieer uw bestand example_domain_name.cer naar de gedeelde netwerkmap van uw Exchange server. Hier dient de CSR opgeslagen te zijn
  2. Bezoek https://localhost/ecp in uw browser voor toegang tot het Exchange Admin Centre
  3. Voer uw login-gegevens in
  4.

5. Volg de Servers link in de linker kolom en klik vervolgens, rechts, op Certificaten
  6. Selecteer in het menu uw certificaat aan de hand van de vriendelijke naam, en klik op Voltooien, rechts van het menu
  7.

8. Uw certificaatbestand dient gevonden te worden, dus voor het gedeelde netwerkpad in, en zodra dit klaar is zou het certificaat op server geïnstalleerd moeten zijn
  9.

10. Om uw certificaat in te schakelen, keert u terug naar het Exchange Admin Center en naar het gedeelte Certificaten. Markeer het relevante certificaat en klik op Bewerken (het potlood)
  11.

12. Klik op Diensten, en vervolgens op Specificeer de diensten die u aan dit certificaat wilt toewijzen, gevolgd door Opslaan