Een Certificate Signing Request aanmaken voor Microsoft Outlook Web Access

Voer de volgende stappen uit om een CSR voor Microsoft Outlook Web Access te genereren:

1. Open de Internet Services Manager en klik met de rechtermuisknop op Default Web Site (of op de site die uw OWA component host.) Selecteer Eigenschappen.

2. Klik binnen het tabblad “Directory Security” (Directory Beveiliging) op Server Certificate.

3. Klik op Volgende. Selecteer 'Create a new certificate' (‘Een nieuw certificaat aanmaken’) en klik op Volgende. Selecteer de optie 'Prepare the request now, but send it later' (‘Aanvraag nu voorbereiden, maar pas later versturen’) en klik op volgende.

4. Selecteer 'Prepare the request now, but send it later' (‘Aanvraag nu voorbereiden, maar pas later versturen’) en klik op volgende.

5. Voer een naam in voor het certificaat dat u kunt identificeren op uw server. Kies een bit-lengte van 2048. Laat het andere vakje onaangevinkt.

6. Vul de volledige wettelijke bedrijfsnaam in. Voer bij “organizational unit” (organisatie afdeling) de afdelingsnaam in bijvoorbeeld ‘Web’, ‘Online’ of ‘IT’.

7. Voer de volledig gekwalificeerde domeinnaam in van uw Outlook Web Access (ex. Mail.ssl247.fr)

8. Voer de locatie van uw organisatie in: Land, Vestigingsprovincie en Vestigingsplaats. Klik hier om de tweeletterige ISO code van uw land op te zoeken.

9. Kies een bestandsnaam en sla uw Certificate Signing Request (CSR) op. Het bestand dient te worden opgeslagen als een tekstbestand (.txt).

10. Klik op Volgende om het bestand te genereren.

11.Open tot slot het CSR bestand met een tekstverwerker zoals kladblok (.txt), en kopieer de tekst (inclusief de BEGIN en END tags) en plak deze in het SSL247 bestelformulier.