Ik moet een Certificate Signing Request (Certificaat Ondertekeningsverzoek) aanmaken voor Microsoft

Volg de onderstaande stappen voor het aanmaken van een CSR voor Microsoft Internet Information Services (IIS) 7.0:

1. Open Internet Information Services (IIS).

• Klik op Start.
  • Selecteer “Administrative Tools”. (beheerprogramma’s)
  • Start de Internet Services Manager.

2. Klik op Server Name.

3. Dubbelklik in het hoofdmenu op de knop “Server Certificates” (Server Certificaten) in het gedeelte “Security” (Beveiliging) van het hoofdmenu.

4. Selecteer het "Actions" (Acties) menu (aan de rechterzijde) en klik op Create Certificate Request” (Creëer Certificaat Aanvraag).

5. Nu wordt de wizard “Request Certificate” (Certificaat Aanvragen) getoond.

6. De volgende informatie dient te worden ingevoerd in het scherm Distinguished Name Properties (Unieke Naam Eigenschappen);

• Het veld “Common Name” (Algemene Naam) moet de Volledig Gekwalificeerde Domeinnaam (FQDN) bevatten of de website URL waarvoor u het SSL-Certificaat gaat gebruiken.
  • Voer in de betreffende velden de namen van uw Organisatie en Organisatie Afdelingen in.
  • Voer uw Stad/Vestigingsplaats, Vestigingsprovincie en Land/Regio gegevens in. Klik hier om de ISO code van uw land op te zoeken.[1]
  • Klik op Volgende.

7. Laat in het scherm “Cryptografische Serviceprovider Eigenschappen” beide standaardinstellingen ongewijzigd (Microsoft RSA SChannel en 2048) en klik op Volgende.

8. Geef een bestandsnaam en pad op naar de locatie waar de CSR moet worden opgeslagen. U heeft deze CSR nodig om de aanvraag voor uw SSL-Certificaat in te dienen.

Uw CSR wordt nu opgeslagen op de door u geselecteerde locatie, in het door u genoemde bestand. Wanneer u een certificaat aanvraagt zult u de informatie in het bestand nodig hebben, dus noteer het.