Een “Certificate Signing Request” (Certificaat Ondertekeningsverzoek) aanmaken voor Microsoft IIS 5.

Voer de volgende stappen uit om een Certificate Signing Request (CSR) aan te maken:

1. Open Internet Information Services (IIS)
  2. Selecteer de site waarvoor u beveiligde communicatie wilt inschakelen.

1

1. Klik met de rechtermuisknop op de te beveiligen site en selecteer “Eigenschappen

2

1. Klik op het tabblad Directory Security (Directory Beveiliging).

3

1. Klik onder het gedeelte “Secure Communications” (Beveiligde Communicatie) op “Server Certificate” (Server Certificaat).
  2. De volgende "Web Server Certificate Wizard" (Web Server Certificaat Wizard) zal opstarten.

4

1. Klik op Volgende
  2. Selecteer de optie Create a new certificate (Een nieuw certificaat aanmaken) en klik op Volgende.

5

1. Selecteer de optie Prepare the request now, but send it later” (“Aanvraag

voorbereiden, maar later versturen”) en klik op Volgende.

6

1. Voer een Gebruiksvriendelijke Naam in voor het certificaat (Naar eigen keuze)
  2. Selecteer de “Bit Lengte” (2048) en kies of u gebruik wilt maken van SGC “(Server Gated Cryptography)” (Server Poort Versleuteling) , klik op Volgende.

7

1. Vul de velden “Organization (O)” (Organisatie (O) ) en “Organizational Unit (OU)” (Organisatie Afdelingen (OA) ) in. Klik op Volgende.

8

1. Voer de “Common Name” (Algemene Naam) in (Volledig Gekwalificeerde Domeinnaam – www.yourdomain.com). Deze MOET gelijk zijn aan de webserver DNS-Naam. Klik op Volgende.

9

1. IVoer de gegevens Land/Regio, Stad en Vestigingsprovincie in. Deze informatie moet juist zijn – afkortingen worden niet geaccepteerd door het systeem. Klick hier om de tweeletterige landcode op te zoeken.

1

1. Selecteer de opslaglocatie en de naam van het bestand. Normaal gesproken worden als opslaglocatie de vaste schijf root of het Bureaublad aanbevolen, zodat het bestand snel gevonden kan worden. Klik op Volgende zodra u de naam en de locatie geselecteerd heeft.

2

1. Er wordt een scherm getoond dat een samenvatting bevat van alle ingevoerde informatie. Controleer of alle informatie juist is en klik op Volgende
  2. U heeft nu een Certificate Signing Request gegenereerd. Klik op Voltooien om de wizard te sluiten.

Het bestand kan nu worden verzonden via de website.