Hoe genereert u een commandoregel CSR voor Microsoft Exchange 2013

Hoe genereert u een commandoregel CSR voor Microsoft Exchange 2013

Hieronder vindt u instructies over het genereren van een CSR voor Microsoft Exchange 2013:

1. Typ https://localhost/ecp in uw browser voor toegang tot het Exchange Admin Center
  2. Voer uw login-gegevens in
  3.

4. Volg de link naar Servers, vervolgens naar Certificaten aan de rechterkant voordat u klikt op het + (Plus) symbool
  5.

6. Kies, nadat het venster "nieuw exchange-certificaat" geopend is, voor "Creëer een aanvraag voor een certificaat van een certificaatautoriteit"
  7.

8. Voer een makkelijk te onthouden, vriendelijke naam in het veld vriendelijke naam in dat geopend zal worden
  9.

10. Als u een CSR voor een wildcard genereert, vinkt u het vak met het label "Aanvraag voor een wildcard certificaat...", aan, anders klikt u gewoon op volgende
  11.

12. Kies in het keuzemenu de server waarop u de certificaataanvraag wilt opslaan
  13.

14. Selecteer de diensten die u wilt beveiligen door deze te markeren met behulp van een klik op Ctrl +. Dit is niet noodzakelijk als u een wildcard genereert
  15.

16. Het volgende scherm stelt een lijst met namen voor die u dient op te nemen in uw certificaataanvraag. Laten we eens kijke naar wat Exchange 2013 vindt, en voeg gewenste extra's toe met behulp van het + (plus) symbool
  17.

18. Vervolgens wordt u gevraagd naar "Specifieke informatie over uw organisatie". Denk eraan dat u gewoon uw stad opnieuw kunt invoeren als u geen staat/provincie heeft
  19.

20. Sla tenslotte uw CSR op uw computer op als een .req bestand, voer een gedeeld netwerkpad in en kik op voltooien
  21.

22. U kunt nu hopelijk uw CSR in een notepad of wordpad openen. Kopieer/plak dit in zijn geheel tijdens het voltooien van uw bestelling