GeoTrust True BusinessID + SAN Wildcard

Het True BusinessID OV SSL-basiscertificaat wordt uitgegeven door GeoTrust, de voorkeursleverancier van meer dan 100.000 bedrijven. Het basisproduct bevat al 1 primair domein en 4 SAN’s, en met de flexibele en kosteneffectieve SAN Wildcard-optie kunt u nu een combinatie van maximaal 100 domeinen en subdomeinen beveiligen. Bovendien ontvangt u GRATIS een GeoTrust True Site-zegel met de naam van uw bedrijf en een tijdstempel.

null

Wanneer de beveiliging van uw website wordt geverifieerd door GeoTrust, 's werelds op één na grootste leverancier van digitale certificaten, kunnen uw bezoekers zich veilig voelen op al uw webpagina's.

Vergelijk de extra functies en voordelen:

Certificaat GeoTrust True
BusinessID
+ SAN
Wildcard
+ SAN + Wildcard
Meerdere domeinen beveiligen

O

O

O

X

Meerdere subdomeinen beveiligen

X

O

X

O

Organisation Validation (OV)

O

O

O

O

Universele browsercompatibiliteit

O

O

O

O

Garantie tot $1.500.000

O

O

O

O

GRATIS GeoTrust Site Seal

O

O

O

O

GRATIS heruitgifte

O

O

O

O

Beschikbaar voor meerdere jaren

O

O

O

O

30 dagen geld-terug-garantie

O

O

O

O

Uw eigen accountmanager

O

O

O

O

Exclusieve toegang tot MySSL®

O

O

O

O


Waarom kiezen voor GeoTrust via SSL247®?

GeoTrust is 's werelds op één na grootste leverancier van digitale certificaten. Wanneer hun Trusted Site Seal op uw website verschijnt, weten uw bezoekers dat ze veilig kunnen surfen in de wetenschap dat ze uitstekend worden beveiligd (en uw bedrijf ook). En waarom zou u niet via het meermaals bekroonde SSL247® gebruikmaken van GeoTrust?

Alle geaccrediteerde SSL-adviseurs van SSL247®, de toonaangevende SSL-consultant in Europa, geven hoogwaardige en onpartijdige SSL-adviezen over het Symantec Secure Site-certificaat en het complete assortiment SSL-certificaten van Symantec. Neem vandaag nog contact op met een van onze deskundige medewerkers om te zien of dit certificaat ook voor u de juiste oplossing is, en ontdek zelf waarom de meervoudig bekroonde experts van SSL247® de toonaangevende SSL-consultants in Europa zijn.

    +31 85 888 03 04
   sales@ssl247.nl

Lees over de praktische voordelen van onze services voor onze klanten.