Thawte SSL Web Server + SAN Wildcard

Het OV SSL-basisproduct plaatst de naam van uw bedrijf in een GRATIS Thawte-sitezegel. Wanneer u hier de SAN Wildcard-optie aan toevoegt, kunt u een combinatie van maximaal 100 domeinen en subdomeinen beveiligen op basis van één enkel certificaat.

Met de Thawte SSL Web Server + SAN Wildcard kunt u tot 100 domeinen en subdomeinen beveiligen met één OV-certificaat, zodat u geen onnodig complexe SSL-infrastructuur nodig hebt en u aanzienlijk kunt besparen op de SSL-kosten, terwijl u toch profiteert van sterke encryptie van een vertrouwde certificeringsinstantie.

Doordat Thawte de beveiliging van uw website verifieert, kunnen uw klanten erop vertrouwen dat hun gegevens veilig zijn op uw site.

Vergelijk de extra functies en voordelen:

Certificaat Thawte SSL
Web Server
+ SAN
Wildcard
+ SAN + Wildcard
Meerdere domeinen beveiligen

X

O

O

X

Meerdere subdomeinen beveiligen

X

O

X

O

Organisation Validation (OV)

O

O

O

O

Universele browsercompatibiliteit

O

O

O

O

Garantie tot $1.250.000

O

O

O

O

GRATIS heruitgifte

O

O

O

O

GRATIS Thawte-sitezegel in 18 talen

O

O

O

O

Beschikbaar voor meerdere jaren

O

O

O

O

30 dagen geld-terug-garantie

O

O

O

O

Uw eigen accountmanager

O

O

O

O

Exclusieve toegang tot MySSL®

O

O

O

O


Waarom kiezen voor Thawte via SSL247®?

Vanwege zijn wereldwijde reputatie is Thawte een gewilde leverancier in meer dan 240 landen en regio's. Thawte heeft al bijna 1 miljoen actieve SSL-certificaten uitgegeven om bedrijven over de hele wereld te beveiligen. SSL247® is de toonaangevende SSL-consultant in Europa. Alle leden van ons team zijn erkende Thawte-experts met SSE en SSE+ accreditatie. Onze onpartijdige en deskundige SSL-adviseurs vergelijken oplossingen uit de hele SSL-markt om de meest geschikte SSL-oplossing te vinden voor de behoeften van uw bedrijf.

Neem vandaag nog contact op met een van onze geaccrediteerde SSL-experts en ontdek zelf waarom we meermaals onderscheiden zijn als toonaangevende SSL-consultant in Europa.

    +31 85 888 03 04
   sales@ssl247.nl

Lees over de praktische voordelen van onze services voor onze klanten.