Symantec Secure Site Pro + SAN Wildcard

Het Symantec Secure Site Pro-certificaat biedt al de sterkst mogelijke SSL-encryptie, maar met de extra SAN Wildcard-optie krijgt u de flexibiliteit om een combinatie van maximaal 100 domeinen en subdomeinen te beveiligen met één enkel certificaat. Hierdoor profiteert u van de beste beveiliging en de beste prijs.

null

Naast de gebruikelijke voordelen van Secure Site Pro van Symantec, de wereldwijde marktleider in online vertrouwen, maakt de SAN Wildcard-optie het mogelijk om tot 100 domeinen en subdomeinen te beveiligen op basis van één enkel OV-certificaat. Hiermee vereenvoudigt u uw infrastructuur en verlaagt u de SSL-kosten zonder uw positie in de zoekmachines in gevaar te brengen.

Dankzij de beveiliging van maximaal 100 domeinen en subdomeinen via één Organisation Validation-certificaat (OV), dagelijkse malwarescans en ECC-encryptie kunnen uw bezoekers erop vertrouwen dat hun gegevens in veilige handen zijn.

Vergelijk de extra functies en voordelen:

Certificaat Symantec
Secure Site Pro
+ SAN
Wildcard
+ SAN + Wildcard
Meerdere domeinen beveiligen

X

O

O

X

Meerdere subdomeinen beveiligen

X

O

X

O

Symantec Seal-in-Search

O

O

O

O

Gratis NORTONSEAL

O

O

O

O

Dagelijkse malwarescan

O

O

O

O

ECC-encryptie

O

O

O

O

Organisation Validation (OV)

O

O

O

O

GRATIS heruitgifte

O

O

O

O

Universele browsercompatibiliteit

O

O

O

O

Compatibel met mobiel

O

O

O

O

Garantie tot $1.500.000

O

O

O

O

Beschikbaar voor meerdere jaren

O

O

O

O

30 dagen geld-terug-garantie

O

O

O

O

Uw eigen accountmanager

O

O

O

O

Exclusieve toegang tot MySSL®

O

O

O

O


Waarom kiezen voor Symantec via SSL247®?

De reputatie van uw bedrijf is van onschatbare waarde. Daarom kiezen veel klanten voor Symantec om hun gegevens te beveiligen en het online vertrouwen te vergroten. Door uw bedrijf met Symantec te associëren en hun vignet van vertrouwen (Norton Secured Seal) op uw website weer te geven, vergroot u het vertrouwen van uw klanten. En meer vertrouwen betekent meer omzet.

Alle geaccrediteerde SSL-adviseurs van SSL247®, de toonaangevende SSL-consultant in Europa, geven hoogwaardige en onpartijdige SSL-adviezen over het Symantec Secure Site-certificaat en het complete assortiment SSL-certificaten van Symantec. Neem vandaag nog contact op met een van onze deskundige medewerkers om te zien of dit certificaat ook voor u de juiste oplossing is, en ontdek zelf waarom de meervoudig bekroonde experts van SSL247® de toonaangevende SSL-consultants in Europa zijn.

    +31 85 888 03 04
   sales@ssl247.nl

Lees over de praktische voordelen van onze services voor onze klanten.