Symantec Secure Site + SAN Wildcard

Beveilig de persoonlijke informatie van uw klanten en verhoog de doorklik- en conversieratio’s met het Symantec Secure Site-certificaat, ook leverbaar met de flexibele en kosteneffectieve SAN Wildcard-optie voor meervoudig gebruik.

null

In aanvulling op NORTONSEAL op basis van de Seal-in-Search technologie van Symantec, de wereldwijde marktleider in online vertrouwen, maakt de SAN Wildcard-optie het mogelijk om tot 100 domeinen en subdomeinen te beveiligen op basis van één enkel OV-certificaat. Hiermee vereenvoudigt u uw infrastructuur en verlaagt u de SSL-kosten zonder uw positie in de zoekmachines in gevaar te brengen.

Dankzij de beveiliging van maximaal 100 domeinen en subdomeinen via één Organisation Validation-certificaat (OV) plus de dagelijkse malwarescans weten uw klanten zeker dat ze al uw websites (en uw bedrijf) kunnen vertrouwen.

Vergelijk de extra functies en voordelen:

Certificaat Symantec
Secure Site
+ SAN
Wildcard
+ SAN + Wildcard
Meerdere domeinen beveiligen

X

O

O

X

Meerdere subdomeinen beveiligen

X

O

X

O

Symantec Seal-in-Search

O

O

O

O

Gratis NORTONSEAL

O

O

O

O

Dagelijkse malwarescan

O

O

O

O

Organisation Validation (OV)

O

O

O

O

GRATIS heruitgifte

O

O

O

O

Universele browsercompatibiliteit

O

O

O

O

Compatibel met mobiel

O

O

O

O

Garantie tot $1.500.000

O

O

O

O

Beschikbaar voor meerdere jaren

O

O

O

O

30 dagen geld-terug-garantie

O

O

O

O

Uw eigen accountmanager

O

O

O

O

Exclusieve toegang tot MySSL®

O

O

O

O


Waarom kiezen voor Symantec via SSL247®?

De reputatie van uw bedrijf is van onschatbare waarde. Daarom kiezen veel klanten voor Symantec om hun gegevens te beveiligen en het online vertrouwen te vergroten. Door uw bedrijf met Symantec te associëren en hun vignet van vertrouwen (Norton Secured Seal) op uw website weer te geven, vergroot u het vertrouwen van uw klanten. En meer vertrouwen betekent meer omzet.

Alle geaccrediteerde SSL-adviseurs van SSL247®, de toonaangevende SSL-consultant in Europa, geven hoogwaardige en onpartijdige SSL-adviezen over het Symantec Secure Site-certificaat en het complete assortiment SSL-certificaten van Symantec. Neem vandaag nog contact op met een van onze deskundige medewerkers om te zien of dit certificaat ook voor u de juiste oplossing is, en ontdek zelf waarom de meervoudig bekroonde experts van SSL247® de toonaangevende SSL-consultants in Europa zijn.

    +31 85 888 03 04
   sales@ssl247.nl

Lees over de praktische voordelen van onze services voor onze klanten.