SAN Wildcard SSL - Het extreem flexibele en kosteneffectieve certificaat voor meervoudig gebruik

De nieuwe SAN Wildcard-optie, geleverd door SSL247®, is een OV-certificaat voor meervoudig gebruik, dat extra flexibiliteit toevoegt aan ons huidige oplossingenaanbod. Terwijl bij traditionele Wildcard- en SAN-certificaten (ook bekend als UC SSL) beperkingen gelden voor wat u ermee kunt beveiligen, is één enkele SAN Wildcard al voldoende voor het beveiligen van een combinatie van maximaal 100 volledig gekwalificeerde domeinnamen (FQDN's) en subdomeinen, waardoor u profiteert van lagere administratiekosten en een vereenvoudigde SSL-infrastructuur.

Waarom kiezen voor een SAN Wildcard-certificaat?

Het belangrijkste voordeel van een Wildcard SAN is dat u zowel domeinen als subdomeinen kunt beveiligen met één enkel OV-certificaat. Het maakt niet uit of u IP-adressen, domeinen, interne domeinen of subdomeinen wilt beveiligen. Een Wildcard SAN-certificaat beveiligt elke willekeurige combinatie van maximaal 100 domeinen en subdomeinen, zodat u niet langer meerdere SSL-certificaten hoeft te installeren, te beheren en te vernieuwen.

Een ander voordeel van de Wildcard SAN-optie is dat het een Organisation Validated (OV) certificaat is. Dit houdt in dat bezoekers de echtheid van uw website snel en gemakkelijk kunnen verifiëren zonder hun browser te verlaten.

En als u op een later moment nog meer domeinen of subdomeinen wilt beveiligen, kunt u hiervoor gewoon hetzelfde certificaat blijven gebruiken. U kunt nieuwe domeinen en subdomeinen toevoegen tot een totaal van 100, zonder extra kosten of administratieve rompslomp.

Deze oplossing biedt een ongelofelijk flexibele aanvulling op uw webbeveiligingsportfolio. U kunt meerdere services beveiligen met één certificaat, zolang de algemene naam (CN) van het certificaat geen wildcard is. Dit betekent bijvoorbeeld dat u met één certificaat bijvoorbeeld een e-mailserver, een externe service, een webdomein en nog veel meer kunt beveiligen.

Voorbeeld:

Algemene naam (CN): www.voorbeeld.nl
Reguliere SAN: dev.voorbeeld.nl
Wildcard SAN-optie 1: *.support.voorbeeld.nl
Wildcard SAN-optie 2: *.test.voorbeeld.nl

En omdat het maar één certificaat is, hoeft u ook maar eenmalig een screeningsprocedure te doorlopen. Daarom is dit een van de handigste en gemakkelijkst beheerbare certificaten op de markt.

Belangrijkste voordelen:

 • Meer SSL-flexibiliteit
 • Lagere administratiekosten
 • Eenvoudiger beheer van SSL-certificaten
 • Moeiteloos tot 100 FQDN's en subdomeinen beveiligen
 • Meerdere services beveiligen met één OV-certificaat
 • Vereist slechts eenmalig een screeningsprocedure

Waarom een Wildcard SAN van SSL247® uw beste keuze is:

SSL247® is Platinum-partner van alle toonaangevende certificeringsinstanties en een exclusieve "Specialist Partner" van Symantec. We hebben de ISO 27001:2013-accreditatie verkregen en een groot aantal prestigieuze prijzen gewonnen tijdens onze meer dan 10-jarige ervaring in de sector. Anders gezegd: wij weten het een en ander over gegevensbeveiliging.

Met zijn portfolio van prijzen en accreditaties onderscheidt SSL247® zich als DE toonaangevende webbeveiligingsexpert in Europa. Wanneer u voor SSL247® kiest als uw geaccrediteerde SSL-consultant, profiteert uw organisatie niet van de marktleidende support waar SSL247® om bekend staat, maar ook van exclusieve voordelen zoals:

 • Exclusieve 24/7-toegang tot het premium MySSL® Portal
 • GRATIS onpartijdige adviezen van ons veelvuldig onderscheiden team met geaccrediteerde experts
 • Support via een directe lijn en toegang tot premium pre-screening services
 • Meer dan 10 jaar marktleidende ervaring en expertise
 • Meertalige support en rechtstreeks toegang tot speciaal aan u toegewezen accountmanagers
 • GRATIS beveiligingsevaluatie om uw online bedrijfszekerheid te waarborgen

Neem contact op

Als u meer wilt weten over de Wildcard SAN-optie, kunt u met onze geaccrediteerde consultants contact opnemen voor een GRATIS en onpartijdig advies, zodat u kunt ontdekken hoe uw bedrijf vandaag nog kan profiteren van onze veelvuldig bekroonde expertise.

    +31 85 888 03 04 (kantoor Londen)
   sales@ssl247.nl