GeoTrust Free SSL

Kent u SSL nog niet? Waarom neemt u ons gratis GeoTrust test SSL certificaat niet op proef?

Ons gratis GeoTrust proefcertificaat zal u laten zien wat SSL voor uw website, uw bedrijf en uw klanten kan doen. U kunt de gehele procedure van toepassing tot installatie vandaag nog ervaren, zonder ook maar één cent uit te geven of enige verplichting aan te gaan. Behalve het beveiligen van uw website met een encryptie van maximaal 256-bit (minimaal 40-bit. Upgrade naar SGC om het minimum encryptie niveau op te voeren naar 128-bit), in onze 30 dagen gratis proefversie, zult u eveneens profiteren van de reputatie en deskundigheid van GeoTrust, de op één na grootste aanbieder van digitale certificaten ter wereld. En, natuurlijk zult u ook profiteren van de ten zeerste aanbevolen SSL247 klantenservice met ons team van vriendelijke SSL adviseurs.


Bestel nu uw GeoTrust 30 dagen proefversie

Het is gratis.

Er is geen contract.

En geen verplichting

Voor 30 dagen krijgt u:

  • Volledig accountbeheer en technische ondersteuning van SSL247®
  • Een volledig functioneel SSL certificaat. Hoewel dit een 30 dagen proefcertificaat is, komt het van dezelfde bron als betaalde certificaten van dezelfde merken (GeoTrust or RapidSSL), niet van een testbron. Dit betekent dat u geen foutmeldingen en ‘slechts test’ waarschuwingen zult krijgen
  • DomeinValidatie, binnen tien minuten uitgegeven zonder dat enig gefaxt papierwerk/bedrijfsdocumenten nodig zijn
  • Een certificaat met een geketende bron
  • Encryptie van maximaal 256-bit (minimaal 40-bit). Ontdek hoe u het minimum encryptie niveau op kan voeren met SGC
  • Geschikt voor 99+% van alle browsers
  • Geschikt voor de meeste mobiele- en smartphone browsers
  • Online validatie
  • De SSL247® 30 dagen garantie

Heeft u een lange termijn, professioneel certificaat nodig?

Bij SSL247® zijn we trots op onze klantenservice, dus als u besluit om uw gratis SSL proefcertificaat up te graden naar een GeoTrust True BusinessID certificaat, geven wij u één maand gratis. Met dit organisatorisch gevalideerde SSL-certificaat wordt uw organisatie geverifieerd, uw website beveiligd en aan uw klanten getoond dat uw bedrijf betrouwbaar is. Klik hier als u dit certificaat nu wilt bestellen.

Vergeet niet dat ons team van vriendelijke SSL adviseurs er is om u te helpen. Als u weinig tijd heeft, zal onze Wizard u binnen enkele seconden van een SSL aanbeveling voorzien.