Organisatorisch gevalideeerde SSL-certificaten

Met één van onze organisatorisch gevalideerde SSL-certificaten, wordt u organisatie gevalideerd, uw website beveiligd, en aan uw klanten getoond dat uw bedrijf het vertrouwen waard is.

Organisatie validatie (OV) is een belangrijke stap na Domein Validatie als het gaat om het vertrouwen dat ermee wordt gecreëerd. Enkele van onze OV-certificaten stellen u in staat om de naam van uw bedrijf te integreren inw hun websitelogo's zodat dat vertrouwen nog groter wordt. Neem contact op contact met ons op om uit te vinden welke dat zijn.

Met coderingsniveau's van maximaal 256 bit, en extra beveiligingsfuncties, afhankelijk van het certificaat dat u kiest, kan OV een goede keus zijn voor uw bedrijf. Maak hier een vergelijking tussen OV en andere validatiemethoden met ons op, en laat onze vriendelijke consulenten u helpen bij het bepalen welke validatiemethode voor u het beste is.


Een OV-certificaat zal tonen uw klanten dat uw bedrijf legitieme en betrouwbare, als het komt met extra beveiligingsfuncties als standaard inclusief vetting organisatie informatie helpen u meer doen om uw on line gegevens te beschermen.


Is Organisatie validatie iets voor uw bedrijf?

Ontdek of OV aan al uw beveiligingsbehoeften voldoet – ga naar onze Wizard of neem contact op met een van onze vriendelijke SSL-adviseurs op +31 85 888 03 04.

Zie hoe u binnen 48 uur een OV SSL-certificaat krijgt

Contact:
+31 85 888 03 04
sales@ssl247.nl