Producten op type

Het kiezen van het juiste SSL-certificaat is een belangrijke beslissing – de veiligheid van uw bedrijf en uw klanten is er van afhankelijk. SSL247, de SSL-consulenten bij uitstek, zijn hier om u bij die keuze te helpen. Neem vandaag noq contact op voor een gratis evaluatie van de beveiliging en een SSL-aanbeveling.

EV SSL

Een EV of certificaat met Verlengde validatie

zorgt ervoor dat uw klanten en bezoekers van uw website het ultieme teken van SSL-beveiliging hebben - de groene balk van vertrouwen. EV SSL levert vandaag de dag ook de beste bescherming tegen ‘phishing’ en veel andere  voordelen zijn afhankelijk van het EV SSL-certificaat dat u gaat gebruiken. Neem contact met ons op als u EV SSL nodig heeft.


Wildcard SSL

Een Wildcard SSL is het certificaat voor u als u informatie moet delen met een andere computer. Wildcards zijn vooral nuttig als u een website heeft waar uw klanten inloggen op een beveiligde server voor het  uitvoeren van betalingen of als uw e-mailprogramma regelmatig communiceert met een andere computer of programma. Websites die gebruik maken van een Wildcard SSL voor het beveiligen van hun online poorten zijn ondermeer de websites van belangrijke banken, forums, messageboards, en populaire sociale netwerksites. Klik hier voor meer informatie over hoe u een onbeperkt aantal subdomeinen van het eerste niveau op één enkele domeinnaam kan beveiligen.

UC/SAN SSL

Unified Communications Certificates, ook wel bekend als UC-certificaten, of UCC-certificaten, geven u volledige controle over het veld:"Subject Alternative Name". Dit betekent dat u zoveel hostnamen als u maar wilt kunt beveiligen met slechts één SSL-certificaat. UC-certificaten zijn ontwikkeld om te worden gebruikt bij Microsoft Exchange Server 2007 of 2010. Ze kunnen worden gebruikt bij  de meest voorkomende  servertypes om meerdere Exchange-services te beveiligen. In tegenstelling tot wildcards, zijn SAN SLL-certificaten volledig compatibel met mobiele browsers, zoals smartphones, PDAs, en Blackberries. Neem contact op om te kijken of een SAN-certificaat iets is voor uw bedrijf.

IP Address SSL

Als u uw IP-adres moet beveiligen in plaats van uw domeinnaam, is een IP-adres SSL-certificaat iets voor u. Wij bieden twee IP-adres SSL-certificaten aan. Bij beide krijgt u de ‘https://’ prefix of het HTTPS-certificaat, als u dat liever heeft. Dat is onmiddellijk een teken dat er een SSL-codering actief is – en een teken dat er een SSL-beveiliging actief is voor de gebruikers van uw website.

Free Trial SSL

Onze gratis SSL certificaten zijn de perfecte manier om te testen hoe uw website, uw bedrijf en uw klanten van SSL kunnen profiteren. U kunt het gehele proces van de toepassing tot de installatie vandaag nog ervaren, zonder ook maar een cent uit te geven of enige verplichting aan te gaan.

Bestel één van onze gratis 30 dagen proefversies hier.