Sectigo
Positive SSL EV Multi-Domain

Betaalbare toegang tot elementaire encryptie


PositiveSSL (Powered by Sectigo)

SSL247®: Officiële PositiveSSL en Sectigo-experts

PositiveSSL, mogelijk gemaakt door Sectigo, de grootste en marktleidende CA ter wereld, is een entry level Certificeringsautoriteit met een snelle standaard encryptie tegen lage kosten met een garantie tot $50.000 om de transacties van uw klanten te beveiligen.

Maar belangrijker nog is dat uw klanten er zeker van kunnen zijn dat ze veilig zaken met u kunnen doen omdat gevoelige informatie geëncrypteerd wordt en privé blijft. De certificaten worden geleverd met een padlock en een browserbetrouwbaarheid van 99,9% en zijn ideaal voor SME's waarvoor encryptie ten opzichte van intranet, webmail of non-critical websites vereist is. PositiveSSL biedt DV- en EV-certificaten die worden en compatibel zijn met alle populaire internetbrowsers. De 256-bit SSL certificaten hebben ook een gratis TrustLogo en zorgen voor realtime webidentiteitsveiligheid voor uw klanten.


Waarom is het door Sectigo mogelijk gemaakte PositiveSSL van SSL247® onontbeerlijk?:

  • Extended Validation – het hoogste betrouwbaarheidsniveau dat de groene adresbalk activeert!
  • Maximaal 250 domeinen beveiligd op één certificaat
  • Diverse certificaten die tegemoet komen aan al uw interne behoeften.
  • Met PositiveSSL kunt u een garantie van maximaal $ 50.000 krijgen. Voor hogere garanties raden we u aan te upgraden naar Sectigo Certificate Authority-producten.
  • Beveilig tot wel 10 domein met één certificaat met PositiveSSL Multi-Domain. Met Sectigo Certificate Authority kunt u echter meer dan 10 domeinen beveiligen.
  • Onbeperkte serverlicenties voor alle producten.
  • Onze "niet goed, geld terug"-garantie van 30 dagen
  • Een MySSL® account (stap over op Sectigo Certificate Authority om te genieten van de functies van een volledig accountmanagementsysteem).
Sectigo Platinum Partner


Het juiste SSL-certificaat kiezen

SSL247 is een officiële platina partner van Sectigo, voor onder meer PositiveSSL en EnterpriseSSL. Dit wil zeggen dat u altijd contact kunt opnemen met een van onze geaccrediteerde adviseurs voor meer informatie of gepersonaliseerd, deskundig advies inzake het product dat het meest geschikt is om uw bedrijf te beveiligen.

Verhoog uw bezoekersaantal en verminder de opgegeven transacties 

Dankzij de groene adresbalk weten uw bezoekers meteen dat zij zich in goede handen bevinden. Meer vertrouwen in uw website verandert meer bezoekers in klanten.Het Sectigo Trust-keurmerk

Het Sectigo Trust-keurmerk kan worden toegevoegd om aan gebruikers te laten zien dat zij uw website veilig kunnen bezoeken, dat transacties versleuteld zijn en dat persoonsgegevens op een veilige manier worden verzameld.


Sectigo Trust Seal

Wilt u meer te weten komen over PositiveSSL, EnterpriseSSL of Sectigo?

SSL247® is een gecertificeerde platina partner van Sectigo en heeft alle kennis in huis over de oplossingen voor webbeveiliging van PositiveSSL, EnterpriseSSL en Sectigo. Als u hulp nodig hebt bij het kiezen van het juiste certificaat voor uw bedrijf, kunt u onze wizard gebruiken of rechtstreeks contact met ons opnemen om te spreken met een van ons geaccrediteerde adviseurs voor meer informatie en persoonlijk advies:
+31 85 888 03 04
sales@ssl247.nl