Sectigo
OV SSL Wildcard

Beveilig een onebeperkt aantal subdomeinen met een Wildcard

Met een Comodo Wildcard SSL Premium Certificaat kunt u meerdere subdomeinen beveiligen met één enkele aankoop, in plaats van dat u meerdere afzonderlijke certificaten moet kopen, wat kan resulteren in grote tijds- en kostenbesparingen.

Voordelen en functies

  • Organisation Validation (OV) - Valideert uw bedrijf en domeinnaam wat zorgt voor dubbel vertrouwen voor bezoekers
  • Vereenvoudig uw administratie door alle subdomeinen te consolideren op één enkele Wildcard SSL certificaat aankoop
  • Onbeperkte serverlicenties
  • Compatibel met 99,9% van alle browsers
  • Het ECC (Elliptic Curve Cryptography) algoritme, een nieuwe coderingsmethode voor snellere en veiligere verbindingen, is nu zonder extra kosten beschikbaar en is geschikt voor mobiele toestellen (smartphones, tablets). Neem contact met ons op voor meer informatie.
  • Uitgave binnen 2 werkdagen
  • Een $ 250.000 garantie
  • Een gratis Comodo SSL Site Stempel waar op geklikt kan worden om uw identiteit te valideren en om bezoekers te tonen dat uw website veilig is:

Exclusieve voordelen voor klanten van SSL247®

Beveilig een onbeperkt aantal subdomeinen met een Wildcard

Indien u meerdere subdomeinen wilt beveiligen, dan kan een enkel Wildcard SSL certificaat u honderden of duizenden besparen vergeleken met de kosten van het kopen van meerdere afzonderlijke certificaten.

Voorbeelden subdomeinen voor een wildcard voor *.ssl247.nl:
https://intranet.ssl247.nl
https://www.ssl247.nl
https://secure.ssl247.nl
https://mail.ssl247.nl
https://etc.ssl247.nl

OPMERKING: Extended Validation (EV) is niet compatibel met een Wildcard certificaat, en we raden aan dat u SAN gebruikt voor het beveiligen van verschillende domeinen indien u een EV certificaat wenst en door de groene balk volledig vertrouwen wilt toevoegen aan uw website.

Heeft u meer advies nodig?

Als u nog advies nodig heeft bij het kiezen voor de juiste oplossing voor de beveiliging van uw websites, kan een van onze SSE en SSE+ erkende adviseurs u altijd onpartijdig advies geven.

    +31 85 888 03 04
   sales@ssl247.nl