Sectigo
Enterprise SSL

Zakelijke oplossingen voor uw behoeften op het gebied van webbeveiliging


EnterpriseSL (Powered by Sectigo)

SSL247®: Officiële EnterpriseSSL en Sectigo-experts

EnterpriseSSL, mogelijk gemaakt door Sectigo, de grootste CA ter wereld en geleverd door SSL247, is een premiumproduct dat speciaal ontwikkeld is voor ondernemingen. EnterpriseSSL bevat OV- en EV-certificaten en stelt uw veiligheid en vertrouwelijkheid voorop. Naast verkrijging van het hoogste niveau van bestaande encryptie en de allerbeste valideringen en uitgiftetijden, biedt EnterpriseSSL hoogwaardige add-ons bij al zijn certificaten zoals onder meer SSL Labs Healthcheck dat ontwikkeld is door Qualys, de website back-up CodeGuard en VA scan by Qualys.

Elk certificaat uit dit assortiment heeft een specifiek doel. Dus of u nu interne of externe (voor het publiek beschikbare) domeinen en IP-adressen beveiligt, er is altijd een certificaat waarmee uw webinfrastructuur beveiligd wordt terwijl u minder administratieve lasten heeft en geld bespaart. U krijgt ook ondersteuning via de allerbeste garantie in de sector tot wel $2.000.000 als uw SSL misbruikt of gehackt wordt of te maken krijgt met een databreuk vanwege fouten in het certificaat.


Wat een EnterpriseSSL-certificaat van SSL247 u te bieden heeft®:

  • Organisatie Validatie - uw klanten zullen in uw SSL certificaat en op uw Site Seal profiel zien dat de informatie betreffend uw bedrijf geldig is
  • Onbeperkte serverlicenties voor alle producten
  • Tot wel 256-bit SSL encryptie, compatibel met alle browsers, operationele systemen, applicaties en toestellen
  • Het ECC (Elliptic Curve Cryptography) algoritme, een encryptiemethode met snellere en veiligere verbindingen, is zonder extra kosten verkrijgbaar en geschikt voor mobiele toestellen (zoals smartphones en tablets…). Neem voor meer informatie contact met ons op
  • Tot wel $2.000.000 garantie – waarschijnlijk heeft u dit nooit nodig, maar het is goed dat het er is
  • SSL Labs Healthcheck (ontwikkeld door Qualys)
  • Onze 30 dagen geld terug-garantie
  • Een gratis veiligheidsbeoordeling, een MySSL® account en een volledig dedicated accountmanagement

Sectigo Platinum Partner


Het juiste SSL-certificaat kiezen

SSL247 is een officiële platina partner van Sectigo, voor onder meer PositiveSSL en EnterpriseSSL. Dit wil zeggen dat u altijd contact kunt opnemen met een van onze geaccrediteerde adviseurs voor meer informatie of gepersonaliseerd, deskundig advies inzake het product dat het meest geschikt is om uw bedrijf te beveiligen.


Sectigo Trust Seal

Tkan worden toegevoegd om aan gebruikers te laten zien dat zij uw website veilig kunnen bezoeken, dat transacties versleuteld zijn en dat persoonsgegevens op een veilige manier worden verzameld.


Sectigo Trust Seal

Wilt u meer te weten komen over EnterpriseSSL, Sectigo of PositiveSSL?

SSL247® is een gecertificeerde platina partner van Sectigo en heeft alle kennis in huis over de oplossingen voor webbeveiliging vanin EnterpriseSSL, Sectigo en PositiveSSL. Als u hulp nodig hebt bij het kiezen van het juiste certificaat voor uw bedrijf, kunt u onze wizard gebruiken of rechtstreeks contact met ons opnemen om te spreken met een van ons geaccrediteerde adviseurs voor meer informatie en persoonlijk advies:
+31 85 888 03 04
sales@ssl247.nl