Sectigo (Formerly Comodo CA) SSL Certificaten

Secure today. Seize your tomorrow


EnterpriseSL (Powered by Sectigo)

SSL247®: Officiële Sectigo-experts

Met meer dan 20 jaar ervaring , Sectigo (voorheen Comodo CA) wordt beschouwd als een van de belangrijkste merken als het gaat om online beveiliging. Sectigo de reputatie strekt zich wereldwijd. En zal onmiddellijk boost vertrouwen van de klant in uw website. De Sectigo Trust Seal die is meegeleverd met uw SSL-certificaat is een instant teken van de veiligheid voor de bezoekers van uw site


Wat een Sectigo-certificaat van SSL247 u te bieden heeft®:

Sectigo Platinum Partner

Het juiste SSL-certificaat kiezen

SSL247 is een officiële platina partner van Sectigo, voor onder meer PositiveSSL en EnterpriseSSL. Dit wil zeggen dat u altijd contact kunt opnemen met een van onze geaccrediteerde adviseurs voor meer informatie of gepersonaliseerd, deskundig advies inzake het product dat het meest geschikt is om uw bedrijf te beveiligen.


Sectigo Trust Seal

Tkan worden toegevoegd om aan gebruikers te laten zien dat zij uw website veilig kunnen bezoeken, dat transacties versleuteld zijn en dat persoonsgegevens op een veilige manier worden verzameld.
Het Comodo Trust-logo is nu vervangen door het Sectigo Trust-keurmerk.


Sectigo Trust Seal

Wilt u meer te weten komen over EnterpriseSSL, Sectigo of PositiveSSL?

SSL247® is een gecertificeerde platina partner van Sectigo en heeft alle kennis in huis over de oplossingen voor webbeveiliging vanin EnterpriseSSL, Sectigo en PositiveSSL. Als u hulp nodig hebt bij het kiezen van het juiste certificaat voor uw bedrijf, kunt u onze wizard gebruiken of rechtstreeks contact met ons opnemen om te spreken met een van ons geaccrediteerde adviseurs voor meer informatie en persoonlijk advies:
+31 85 888 03 04
sales@ssl247.nl