Entrust SSL-certificaten

Entrust SSL-certificaten zijn zeer veelzijdig

Entrust is een bekroond platform voor software-authenticatie, dat streng beveiligde identiteitswaarmerken biedt en een oplossing levert voor uitdagingen op het gebied van digitale beveiliging, zoals certificatenbeheer en SSL.

Entrust Datacard-logo, SSL247


Waarom Entrust?

Entrust is een van 's werelds meest vertrouwde merken voor online beveiliging en heeft zeer gerenommeerde klanten. Dit merk speelt al bijna twintig jaar een voortrekkersrol op de markt voor digitale informatiebeveiliging op basis van identiteitswaarmerken. Entrust creëert waarde voor zijn klanten door vertrouwde identiteiten en veilige transacties te ondersteunen voor een groot aantal bedrijven en organisaties over de hele wereld.

Hergebruik uw SSL-certificaten

Beveiliging van uw website is essentieel. SSL-certificaten zijn cruciale componenten voor de encryptie van de informatie op uw website en voor de beveiliging van uw online transacties.

Entrust SSL-certificaten voorzien in uiteenlopende behoeften van ondernemingen, zoals zeer krachtige encryptie en gewaarborgde beveiliging voor moderne websites.

Recycling van certificaten, SSL247


Pooling / Non-Pooling

Met het Pooling-plan kunt u uw SSL-certificaten uitgeven en meerdere keren hergebruiken tot het einde van uw abonnementscontract. Dit plan voorziet op een flexibele manier in de behoeften van uw onderneming.

Het Non-pooling-plan is een systeem op basis van een aantal 'eenheden', waarbij certificaten kunnen worden afgegeven voor 1, 2 of 3 jaar. Voor elk jaar wordt één eenheid verbruikt. In tegenstelling tot het Pooling-plan komen de licenties aan het eind van de periode te vervallen en kunnen ze niet opnieuw worden gebruikt.
MySSL® in samenwerking met Entrust

SSL247 werkt samen met Entrust om gezamenlijk succesvolle oplossingen en leveringstools voor onze klanten te creëren. We hebben veel inzicht in de hedendaagse uitdagingen voor het bedrijfsleven. Dankzij onze samenwerking met Entrust kunnen we het Pooling-plan aanbieden als een geïntegreerde optie in ons MySSL®-platform.

Met het Pooling-model van Entrust kunt u dus niet alleen op een flexibele manier uw SSL-certificaten beëindigen en weer hergebruiken gedurende de looptijd van uw account, maar u kunt ook al uw digitale certificaten gemakkelijk beheren via MySSL®.

Zijn er nog meer voordelen?

MySSL® is een speciaal platform van SSL247 dat u niet beperkt tot het beheren van SSL-certificaten van één CA. Met MySSL® kunt u een onbeperkt aantal certificaten beheren die door verschillende CA's zijn uitgegeven. Verder profiteert u van verbeterde beveiliging doordat u beschikt over een tweede authenticatiefactor wanneer u inlogt via een ander IP-adres of een VPN. Het online proces voor heruitgifte verloopt sneller en gemakkelijker en u krijgt online documentatie met best practices en 24-uurs ondersteuning door uw eigen, deskundige accountmanager.

Nu aanmelden


Overige voordelen en functies

  • Kosteneffectief
  • Beheer al uw SSL-certificaten van alle certificeringsinstanties
  • Voorkom verliezen door gegevenslekken
  • Hulp bij screening
  • Gecentraliseerd platform
  • Toezicht op compliance
  • SMS-berichten
  • Technische ondersteuning (Checkup - SSL Labs)
  • Automatische SSL-installatie, en nog veel meer

Meer weten over MySSL®?

Laat u door een van onze speciale consultants bijpraten.

Contact opnemen 

+31 85 888 03 04 (London office)
sales@ssl247.nl