Sectigo
EV SSL

Geef uw klanten het absolute vertrouwen in uw bedrijf met een Comodo EV SSL certificaat. U ontvangt een gratis Site stempel en de groene balk van vertrouwen van een van de meest erkende wereldwijde merken. Verhoog het vertrouwen van uw bezoekers en uw online conversiesnelheid door te kiezen voor Comodo EV SSL.


Voordelen en functies

 • Extended Validation - De groene adresbalk voor het verhogen van het vertrouwen van klanten en het verbeteren van conversiesnelheden
 • Onbeperkte serverlicenties maken het mogelijk dat u uw certificaat in een onbeperkt aantal servers kunt instellen
 • Compatibel met meer dan 99% van alle browsers
 • Beveilig www.domain.nl gratis als u domain.nl bestelt.
 • Het ECC (Elliptic Curve Cryptography) algoritme, een nieuwe coderingsmethode voor snellere en veiligere verbindingen, is nu zonder extra kosten beschikbaar en is geschikt voor mobiele toestellen (smartphones, tablets). Neem contact met ons op voor meer informatie.
 • $1.750.000 garantie
 • Bespaar tijd en geld door voor meerdere jaren aan te kopen! Door voor 2 jaar te kopen, kost het beheren van uw certificaten minder tijd en zullen uw jaarlijkse kosten dalen van € 180,00 to € 166,00

comodo partners
Een gratis Comodo EV SSL Site Stempel waar op geklikt kan worden om uw identiteit te valideren en om bezoekers te tonen dat uw website veilig is

Exclusieve voordelen voor klanten van SSL247®

 • Ongekende klantenservice, reeds goedgekeurd door 7.000 tevreden klanten
 • Onze 30-dagen geld terug garantie
 • Een toegeweezn accountmanager die via directe lijn beschikbaar is en die u kan helpen bij elke stap, van bestelling tot installatie
 • Een gratis account in ons MySSL® portaal, de plek waar u al uw producten bij elkaar kunt beheren

Verbeter het vertrouwen van uw bezoekers met Extended Validation

Met een EV certificaat zal de adresbalk van de browser van uw bezoekers groen worden. Dit is op dit moment het meest herkenbare teken van online beveiliging en heeft de voorkeur van 93% van de online shoppers [Source: Symantec]. Extended Validation geeft klanten het vertrouwen om te winkelen of persoonlijke informatie te delen op uw site, terwijl het voor phishers onmogelijk is om uw merk te kapen. Dat zijn twee grote pluspunten van één enkel SSL certificaat.

Heeft u sterkere codering nodig?

Als u een ecommerce bedrijf bezit, of u vraag vertrouwelijke of persoonlijke gegevens van uw bezoekers, dan moet u zorgen voor een maximale codering voor al uw bezoekers. U kunt dit doen door gebruik te maken van de ECC Technologie. Het Comodo EV met ECC certificaat garandeert in iedere situatie een 128-bit coderingsniveau, ongeacht welke browser gebruikt wordt, en activeert tevens de groene balk van vertrouwen. Neem gewoon contact met ons op als u hier onpartijdig advies over wilt: +31 85 888 03 04.

Wilt u meer dan één domein beveiligen?

Indien u meer dan één domein met een groene balk wilt, probeert u Comodo EV Multi-Domain SSL. U kunt met dit certificaat tot 210 domeinen beveiligen.

Heeft u onpartijdig advies nodig over SSL voordat u tot aankoop over gaat?

We zijn in Europa toonaangevende adviseurs in web security en onze SSE/SSE+ erkende experts zijn hier om u te voorzien van onpartijdig SSL advies en een uitmuntend aanbod van SSL-certificaten voor uw bedrijf.
+31 85 888 03 04
sales@ssl247.nl