GeoTrust
True BusinessID Multi-Domain EV

Kenmerken

 • Extended Validation - Het hoogste veiligheids- en betrouwbaarheidsniveau, dat zorgt voor de groene adresbalk in uw browser !
 • Encryptie van 40 bit (gegarandeerd minimum) tot 256 bit
 • Beveiligt to 100 domeinen op één server
 • Dynamisch zegel GeoTrust True Site Seal met bedrijfsnaam en tijdstempel
 • Financiële waarborg van $1.500.000
 • Bespaar tijd en geld door het kopen van certificaten voor meerdere jaren! Door het aankopen van 2 jaar, zou u minder tijd besteden aan het beheer van uw certificaten en uw kosten per jaar zou dalen van € 567,00 tot N/A.
 • Licenties voor onbeperkte servers - laat u toe een SSL-certificaat op een onbeperkt aantal servers te installeren
 • Een persoonlijke Account Manager voor en na de verkoop en voor ondersteuning bij alle bestellingen
 • Het MySSL-portaal : Beheer snel en eenvoudig van op één platform al uw bestellingen en contractvernieuwingen voor uw certificaten
 • Herafgifte en onbeperkte vervanging tijdens de hele levensduur van het certificaat
 • Installatie en ondersteuning door SSL247®


Versterk het vertrouwen van uw klanten met Extended Validation

GeoTrust True BusinessID met EV Multi-Domain is een eenvoudige en betrouwbare manier om het vertrouwen te winnen van internetgebruikers tijdens hun online-activiteiten. Dit certificaat activeert de groene adresbalk en toont de naam van de eigenaar van het EV-certificaat. De groene adresbalk geeft aan dat de transactie is versleuteld en dat het bedrijf is geverifieerd volgens de strengste industrienormen.


Beveilig tot 100 domeinen op één server

Een True BusinessID-certificaat met EV Multi-Domain van GeoTrust laat u toe om tot 100 domeinnamen toe te voegen, te wijzigen of te verwijderen tijdens de volledige geldigheidsduur van het certificaat

Dit Unified Communications-certificaat is ontworpen voor Microsoft Exchange-servers of Microsoft Communications Server en is ook uitstekend geschikt voor shared hosting-omgevingen, "QA"-testomgevingen en om kleine bedrijven, die op één enkele server meerdere applicaties gebruiken, te beveiligen.

Beveilig mail.ssl247.fr, autodiscover.ssl247.com, sip.ssl247.fr, enz.

Laat uw klanten weten hoeveel belang u aan veiligheid hecht


Elk True BusinessID-certificaat met EV Multi-Domain bevat een dynamische GeoTrust True Site Seal met uw bedrijfsnaam en tijdstempel. Bij het gebruik van oudere browsers en browsers voor mobiele telefoons, die de groene adresbalk niet kunnen weergeven, kunnen bezoekers uw site dankzij het dynamische zegel True Site Seal identificeren als authentiek en gevalideerd door een onafhankelijke derde partij.Hebt u hulp nodig om te kunnen beslissen? Bel ons onze gekwalificeerde deskundigen op  +31 85 888 03 04 of maak gebruik van onze assistent !