GeoTrust
True BusinessID Multi-Domain

nullVerhoog het vertrouwen met GeoTrust


GeoTrust is een marktleider in online beveiliging. GeoTrust is eigendom van Symantec, de eerste certificaatautoriteit, en heeft meer dan 100.000 klanten in meer dan 150 landen. Win het vertrouwen van uw bezoekers door vandaag te kiezen voor een SSL-certificaat van GeoTrust.

Kenmerken

 • Organisatievalidatie - uw klanten zullen zien in uw SSL-certificaat en uw Site Seal-profiel dat de informatie over uw onderneming is gevalideerd
 • Encryptie van 40 bit (gegarandeerd minimum) tot 256 bit
 • Beveiligt tot 100 domeinen op één server
 • Licenties voor onbeperkte servers - laat u toe een SSL-certificaat op een onbeperkt aantal servers te installeren
 • Dynamisch zegel GeoTrust True Site Seal met bedrijfsnaam en tijdstempel
 • Financiële waarborg van $1.250.000
 • Bespaar tijd en geld door het kopen van certificaten voor meerdere jaren! Door het aankopen van 2 jaar, zou u minder tijd besteden aan het beheer van uw certificaten en uw kosten per jaar zou dalen van € 302,00 tot N/A.
 • Herafgifte en onbeperkte vervanging tijdens de hele levensduur van het certificaat
 • Afgiftetermijn: 1 à 2 dagen
 • Een persoonlijke Account Manager voor en na de verkoop en voor ondersteuning bij alle bestellingen
 • Het MySSL®-portaal : Beheer snel en eenvoudig van op één platform al uw bestellingen en contractvernieuwingen voor uw certificaten
 • Installatie en ondersteuning door SSL247®

Beveilig tot 100 domeinen op één server

Een Multi-Domain True BusinessID-certificaat van GeoTrust laat u toe om tot 100 domeinnamen toe te voegen, te wijzigen of te verwijderen tijdens de volledige geldigheidsduur van het certificaat

Dit Unified Communications-certificaat is ontworpen voor Microsoft Exchange of Microsoft Communications Server en is ook uitstekend geschikt voor shared hosting-omgevingen, "QA"-testomgevingen en om kleine bedrijven, die op één enkele server meerdere applicaties gebruiken, te beveiligen.

Beveilig mail.ssl247.fr, autodiscover.ssl247.com, exchange.local, enz.

Organisatievalidatie en optie flexibele domeinen

GeoTrust verifieert uw volledige organisatie en primaire domein voor een snelle afgifte van uw certificaat. U kunt in het veld Subject Alt Name (SAN) elke bijkomende domeinnaam toevoegen, aanpassen of verwijderen, zowel tijdens de inschrijvingsprocedure als op elk ogenblik van de levensduur van het certificaat. De Multi-Domain True BusinessID-certificaten zijn bevoegd voor meerdere domeinformaten van zodra de in het certificaat aangegeven organisatie het recht heeft om het domein te gebruiken.

Laat uw klanten weten hoeveel belang u aan veiligheid hecht


Elk Multi-Domain True BusinessID-certificaat bevat een dynamische GeoTrust True Site Seal met uw bedrijfsnaam en tijdstempel. Bij het gebruik van oudere browsers en browsers voor mobiele telefoons, die de groene adresbalk niet kunnen weergeven, kunnen bezoekers uw site dankzij het dynamische zegel True Site Seal identificeren als authentiek en gevalideerd door een onafhankelijke derde partij.Hebt u hulp nodig om te kunnen beslissen? Bel ons onze gekwalificeerde deskundigen op  +31 85 888 03 04 of maak gebruik van onze assistent !