GeoTrust
True BusinessID

nullVerhoog het vertrouwen met GeoTrust


GeoTrust is een marktleider in online beveiliging. GeoTrust is eigendom van Symantec, de eerste certificaatautoriteit, en heeft meer dan 100.000 klanten in meer dan 150 landen. Win het vertrouwen van uw bezoekers door vandaag te kiezen voor een SSL-certificaat van GeoTrust.

Kenmerken

 • Organisatievalidatie - uw klanten zullen zien in uw SSL-certificaat en uw Site Seal-profiel dat de informatie over uw onderneming is gevalideerd
 • Encryptie van 40 bit (gegarandeerd minimum) tot 256 bit
 • Beveiligt een onbeperkt aantal subdomeinen
 • Licenties voor onbeperkte servers - laat u toe een SSL-certificaat op een onbeperkt aantal servers te installeren
 • Dynamisch zegel GeoTrust True Site Seal met bedrijfsnaam en tijdstempel
 • Financiële waarborg van $ 125.000
 • Herafgifte en onbeperkte vervanging tijdens de hele levensduur van het certificaat
 • Afgiftetermijn: 1 à 2 dagen
 • Een persoonlijke Account Manager voor en na de verkoop en voor ondersteuning bij alle bestellingen
 • Het MySSL-portaal : Beheer snel en eenvoudig van op één platform al uw bestellingen en contractvernieuwingen voor uw certificaten
 • Installatie en ondersteuning door SSL247
 • Bespaar door een verbintenis voor meerdere jaren aan te gaan: lagere kostprijs van PRODUCT voor een periode van 4 jaar, wat neerkomt op maar PRODUCT per jaar
 • Voor meer vertrouwen en zekerheid beveelt SSL247 aan om te opteren voor GeoTrust True BusinessID EV en te bewijzen aan uw bezoekers dat de website rigoureus is geverifieerd en voldoet aan de strengste voorwaarden. Dankzij de groene adresbalk weten zij dat zij zich in goede handen bevinden!


Eén enkel SSL-certificaat voor de beveiliging van een onbeperkt aantal subdomeinen

Met een True BusinessID Wildcard SSL-certificaat van GeoTrust kunt u een onbeperkt aantal subdomeinen beveiligen met één SSL-certificaat, wat u tijd en geld bespaart. Door het activeren van de optie Wildcard SSL (*. voor uw domeinnaam), kunt u het certificaat gebruiken voor een oneindig aantal verschillende subdomeinen, afhankelijk van de domeinnaam uwdomein.com.

GeoTrust verifieert uw volledige organisatie en uw domein van tweede niveau voor een snelle afgifte van uw certificaat. De SSL Wildcard-certificaten van GeoTrust kunnen meerdere volledige domeinen beveiligen als ze dezelfde domeinnaam van het tweede niveau delen en zich op dezelfde fysieke server bevinden. Een Wildcard-certificaat afgegeven voor "*. uwdomein.com" kan bijvoorbeeld de volgende websites beveiligen:

Voorbeelden van subdomeinen voor een Wildcard SSL op *.ssl247.nl

https://intranet.ssl247.nl
https://www.ssl247.nl
https://secure.ssl247.nl
https://mail.ssl247.nl

GeoTrust helpt u om gevoelige informatie te beschermen tijdens de gegevensoverdracht, bij elk online-contact met uw klanten, zakelijke partners en werknemers. De True BusinessID Wildcard-certificaten maken een encryptie tussen de 40 en 256 bits mogelijk, afhankelijk van de mogelijkheden van de browser en de encryptiesoftware geïnstalleerd op uw webserver.

Laat uw klanten weten hoeveel belang u aan veiligheid hecht


Elk True BusinessID-certificaat met EV bevat een dynamische GeoTrust True Site Seal met uw bedrijfsnaam en tijdstempel. Bij het gebruik van oudere browsers en browsers voor mobiele telefoons, die de groene adresbalk niet kunnen weergeven, kunnen bezoekers uw site dankzij het dynamische zegel True Site Seal identificeren als authentiek en gevalideerd door een onafhankelijke derde partij.Hebt u hulp nodig om te kunnen beslissen? Bel ons onze gekwalificeerde deskundigen op  +31 85 888 03 04 of maak gebruik van onze assistent !