GeoTrust
QuickSSL Premium Wildcard

nullVerhoog het vertrouwen met GeoTrust


GeoTrust is een marktleider in online beveiliging. GeoTrust is eigendom van Symantec, de eerste certificaatautoriteit, en heeft meer dan 100.000 klanten in meer dan 150 landen. Win het vertrouwen van uw bezoekers door vandaag te kiezen voor een SSL-certificaat van GeoTrust.

Vergeet al dat moeilijke gedoe en de kosten die komen kijken bij het installeren, beheren en vernieuwen van meerdere SSL-certificaten. Beveilg ze allemaal vandaag nog met slechts één Wildcard SSL-certificaat van SSL247®.

Niet allen is de Wildcard SSL de ultieme gemaksvorm, het biedt ook de allerbeste beveiliging. Bezoekers op uw websites worden beschermd door een codering van maximaal 256 bit, afhankelijk van hun browser – en het wildcard-certificaat dat u kiest.

Kenmerken

 • Domeinvalidatie - uitgegeven in 10 minuten. Vereist geen papierwerk of bedrijfsdocumenten
 • Encryptie van 40 bit (gegarandeerd minimum) tot 256 bit
 • Licenties voor onbeperkte servers - laat u toe een SSL-certificaat op een onbeperkt aantal servers te installeren
 • Dynamisch zegel GeoTrust True Site Seal met bedrijfsnaam en tijdstempel
 • Waarborg van $500.000
 • De SHA-2 algoritme is beschikbaar (encryptie van 256 bits) in plaats van SHA-1 (encryptie van 160 bits). Klik hier voor meer informatie.
 • Herafgifte en onbeperkte vervanging tijdens de hele levensduur van het certificaat
 • Afgiftetermijn: 10 minuten
 • Een persoonlijke Account Manager voor en na de verkoop en voor ondersteuning bij alle bestellingen
 • Het MySSL-portaal : Beheer snel en eenvoudig van op één platform al uw bestellingen en contractvernieuwingen voor uw certificaten
 • Installatie en ondersteuning door SSL247
 • Voor meer vertrouwen en zekerheid beveelt SSL247 aan om te opteren voor GeoTrust True BusinessID met EV en te bewijzen aan uw bezoekers dat de website rigoureus is geverifieerd en voldoet aan de strengste voorwaarden. Dankzij de groene adresbalk weten zij dat zij zich in goede handen bevinden!

Beveilig snel uw domein met GeoTrust QuickSSL Premium

GeoTrust is na Symantec wereldwijd de tweede grootste certificaatautoriteit. Met een QuickSSL Premium certificaat van GeoTrust kunt u veilig en in enkele minuten online-transacties en toepassingen beveiligen. U kunt in een oogwenk encryptie tot 256 bit installeren in browsers en mobiele apparaten.

GeoTrust QuickSSL Premium SSL-certificaten tonen uw klanten en partners dat hun informatie veilig is tijdens de verzending, of het nu vanuit hun kantoor of onderweg is.

Laat uw klanten weten hoeveel belang u aan veiligheid hecht


Elk True BusinessID-certificaat met EV bevat een dynamische GeoTrust True Site Seal met uw bedrijfsnaam en tijdstempel. Bij het gebruik van oudere browsers en browsers voor mobiele telefoons, die de groene adresbalk niet kunnen weergeven, kunnen bezoekers uw site dankzij het dynamische zegel True Site Seal identificeren als authentiek en gevalideerd door een onafhankelijke derde partij.Hebt u hulp nodig om te kunnen beslissen? Bel ons onze gekwalificeerde deskundigen op  +31 85 888 03 04 of maak gebruik van onze assistent !