DigiCert
Secure Site EV met SAN

Digicert
Verhoog het vertrouwen van uw klanten en maximaliseer uw conversieratio met het DigiCert Secure site EV certificaat

Kenmerken

  • Verlengde validatie– het hoogste niveau van vertrouwen dat de groene adresbalk activeert !
  • DigiCert Safe Site met Seal-in-Search en Anti-Malware Scan
  • Garantie van 1 750 000 $
  • Bespaar tijd en geld door het kopen van certificaten voor meerdere jaren! Door het aankopen van 2 jaar, zou u minder tijd besteden aan het beheer van uw certificaten en uw kosten per jaar zou dalen van € 888,00 tot N/A.
  • Het portaal MySSL : behandelt makkelijk en snel al uw bestellingen en certificaatverlengingen op één beveiligd platform.
  • Alle DigiCert certificaten door SSL247® verkocht, profiteren van prioritaire ondersteuning, van hulp voor de certificering en van een account manager.

Voor meer zekerheid, raadt de SSL247® aan om voor Secure Site Pro EV te kiezen, die u een hogere codering biedt.

Hulp nodig bij uw besluit? Neem contact op  met onze SSL deskundigen om vast te stellen welk certificaat het meest geschikt is voor uw behoeften.

Verkozen door 93% van de online kopers, is de Verlengde validatie een simpele en betrouwbare manier om het vertrouwen van de websitebezoekers tijdens hun online activiteiten te versterken. Dit certificaat activeert de groene adresbalk en verifieert de naam van de eigenaar van het EV certificaat. De groene balk toont aan dat de transactie gecodeerd en het bedrijf geverifieerd is in overeenstemming met de strengste industrienormen

Voeg daarbij de reputatie van het merk DigiCert en het zegel Norton Seal en het vertrouwen van uw klanten zal omhoogschieten. Dat heeft een direct impact op uw verkoop : websites die beveiligd zijn door EV certificaten  zien een toename van de conversieratio en verkoop 


Waarom kiezen voor een DigiCert certificaat ?

DigiCert is een wereldwijde marktleider op het gebied van computerbeveiliging. Zijn SSL certificaten  beschikken over een geavanceerde technologie en wereldbekendheid, dit is waarom  100%  van de Fortune 500 bedrijven voor DigiCert hebben gekozen om hun Internetsite en hun klanten te beschermen. Het kiezen voor een DigiCert certificaat betekent uw onderneming koppelen aan de kracht van het meest betrouwbare merk op het Internet.

Hulp nodig bij uw besluit ? Bel naar onze gekwalificeerde deskundigen op     +31 85 888 03 04 of gebruik onze assistent !

‘Symantec werkt samen met partners die ervaring hebben, en een professionele en vriendelijke klantenservice aanbieden. SSL247® overtreft al onze eisen in deze gebieden.’ Cathal Moyne, Symantec