DigiCert
Secure Site Pro Wildcard

Bied uw klanten het hoogste encryptieniveau en verhoog het bezoekersaantal op uw site met het DigiCert Secure Site Pro certificaat.

DigiCert Logo

Vergeet al dat moeilijke gedoe en de kosten die komen kijken bij het installeren, beheren en vernieuwen van meerdere SSL-certificaten. Beveilig ze allemaal vandaag nog met slechts één Wildcard SSL-certificaat van SSL247®.De asterix (*) voor uw domeinnaam staat u toe om uw SSL beveiliging uit te breiden tot een ongelimiteerd aantal sub-domeinen.

Niet alleen is de Wildcard SSL de ultieme gemaksvorm, het biedt ook de allerbeste beveiliging. Bezoekers op uw websites worden beschermd door een codering van maximaal 256 bit, afhankelijk van hun browser – en het wildcard-certificaat dat u kiest.

Kenmerken

  • Organisatie Validatie– uw klanten zullen in uw SSL certificaat en op uw Site Seal profiel zien dat de informatie betreffend uw bedrijf geldig is
  • Het ECC - algoritme is naast de gebruikelijke RSA- en DSA-algoritmen verkrijgbaar.
  • DigiCert Safe Site met Seal-in-Search en Anti-Malware Scan
  • Garantie van 1 500 000 $
  • Geld teruggarantie van 30 dagen
  • Leveringstijd : 1 tot 2 dagen
  • Een speciale Account Manager voor vóór en na de verkoop en voor ondersteuning bij elke bestelling
  • Het portaal MySSL : behandelt makkelijk en snel al uw bestellingen en certificaatverlengingen op één beveiligd platform.
  • Alle door SSL247 geleverde DigiCert certificaten, profiteren van prioritaire ondersteuning, van hulp voor de certificering en van een account manager.

Bovendien wordt het Secure Site Pro certificaat begeleid door de DigiCert-Seal-in-search technologie die u in staat stelt u van uw concurrenten te onderscheiden en uw klanten gerust te stellen van zoekmachine tot en met het aankoopproces.

Hulp nodig bij uw besluit? Neem contact op met onze SSL deskundigen om vast te stellen welk certificaat het meest geschikt is voor uw behoeften.

Voor meer vertrouwen en veiligheid, raadt SSL247® u aan om een Secure Site Pro EV te kiezen en aan al uw bezoekers te bewijzen dat uw website rigoureus geverifieerd is door de meest veeleisende omstandigheden te valideren. Uw klanten zullen weten dat zij in goede handen zijn dankzij de groene adresbalk !

Waarom kiezen voor een DigiCert  certificaat?

DigiCert is een wereldwijde marktleider op het gebied van computerbeveiliging. Zijn SSL certificaten  beschikken over een geavanceerde technologie en wereldbekendheid, dit is waarom  100%  van de Fortune 500 bedrijven voor DigiCert hebben gekozen om hun Internetsite en hun klanten te beschermen. Het kiezen voor een DigiCert certificaat betekent uw onderneming koppelen aan de kracht van het meest betrouwbare merk op het Internet.

En vanaf november 2013 is ECC een nieuwe optie!

Het is mogelijk onze klanten het beste op het gebied van versleuteling te bieden dankzij een nieuwe methode: ECC (Elliptic Curve Cryptography). Dit versleutelingsalgoritme is de perfecte manier om snellere, beter beveiligde verbindingen te maken. Het past zich naadloos en snel aan de nieuwe modi van mobiel browsen (inclusief smartphones en tablets) aan. ECC wordt gratis geleverd bij alle nieuwe DigiCert Pro- en DigiCert Pro EV-producten.

Hulp nodig bij uw besluit ? Bel naar onze gekwalificeerde deskundigen op      +31 85 888 03 04 of gebruik onze assistent !

‘Symantec werkt samen met partners die ervaring hebben, en een professionele en vriendelijke klantenservice aanbieden. SSL247® overtreft al onze eisen in deze gebieden.’ Cathal Moyne, Symantec