DigiCert
Secure Site Pro EV met SAN

Het meest erkende merk ter wereld op het gebied van internetveiligheid. Kies voor de oplossing van een optimale bescherming door het DigiCert Secure Site Pro EV te kiezen. Er bestaat vandaag de dag simpelweg geen beter SSL certificaat !

Digicert


Kenmerken

  • Extended Validation – het hoogste betrouwbaarheidsniveau dat de groene adresbalk activeert !
  • Het ECC - algoritme is naast de gebruikelijke RSA- en DSA-algoritmen verkrijgbaar.
  • DigiCert Safe Site met Seal-in-Search en Anti-Malware Scan
  • Garantie van 1 750 000 $
  • Bespaar tijd en geld door het kopen van certificaten voor meerdere jaren! Door het aankopen van 2 jaar, zou u minder tijd besteden aan het beheer van uw certificaten en uw kosten per jaar zou dalen van € 1.339,00 tot N/A.
  • Geld- teruggarantie van 30 dagen
  • Leveringstijd : 3 tot 4 dagel
  • Het portaal MySSL : makkelijk en snel al uw bestellingen en verlengingen van certificaten beheren op één beveiligd platform
  • Alle DigiCert certificaten door SSL247® verkocht, profiteren van prioritaire ondersteuning, van hulp voor de certificering en van een account managerDankzij Seal-in-zoektechnologie, wordt DigiCert's Norton Seal getoond naast uw URL in de zoekmachine resultaten.


De klanten krijgen vertrouwen dankzij de groene adresbalk

De EV stelt u in staat om uw omzet te verhogen en uw conversieratio te maximaliseren door het vertrouwen van de bezoekers van uw website te verhogen. Het certificaat activeert de groene adresbalk en geeft de naam van de eigenaar van het EV certificaat weer. De groene balk geeft aan dat de transactie gecodeerd en het bedrijf geverifieerd is in overeenstemming met de strengste industrienormen.

Op het Extended Validation certificaat dat gekoppeld is aan de ECC technologie dat u in staat stelt de overdracht van vertrouwelijke gegevens op uw websites, intranetten en extranetten met een krachtige encryptie van 128 bits (gegarandeerd minimum) tot 256 bits te beschermen.

Verhoog uw bezoekersaantal en verminder de opgegeven transacties 

Het certificaat DigiCert Secure Site Pro met EV beveiligt de overdracht van vertrouwelijke data op uw website door het bestaan van uw bedrijf en het domeineigendom te verifiëren. De technologie Seal-in-Search en de dagelijkse Anti-Malware Scan zullen uw klanten ervan verzekeren dat zij veilig zijn op uw website, van de zoekmachine tot en met het aankoopproces

Download onze PDF-Case Study: Hoe DigiCert EV-certificaten brengt vertrouwen en meer opbrengsten aan uw klantenEn vanaf november 2013 is ECC een nieuwe optie!

Het is mogelijk onze klanten het beste op het gebied van versleuteling te bieden dankzij een nieuwe methode: ECC (Elliptic Curve Cryptography). Dit versleutelingsalgoritme is de perfecte manier om snellere, beter beveiligde verbindingen te maken. Het past zich naadloos en snel aan de nieuwe modi van mobiel browsen (inclusief smartphones en tablets) aan. ECC wordt gratis geleverd bij alle nieuwe DigiCert Pro- en DigiCert Pro EV-producten.

Hulp nodig bij uw besluit?

Gebruik onze assistent! Of contacteer ons rechtstreeks:
+31 85 888 03 04
sales@ssl247.nl

‘Symantec werkt samen met partners die ervaring hebben, en een professionele en vriendelijke klantenservice aanbieden. SSL247® overtreft al onze eisen in deze gebieden.’
Cathal Moyne, Symantec