DigiCert
Secure Site Pro

Bied uw klanten het hoogste encryptieniveau en verhoog het bezoekersaantal op uw site met het DigiCert Secure Site Pro certificaat.

Digicert


Voordelen en functies

  • Het ECC - algoritme is naast de gebruikelijke RSA- en DSA-algoritmen verkrijgbaar.
  • DigiCert Safe Site met Seal-in-Search en Anti-Malware Scan
  • Garantie van 1 500 000 $
  • Geld teruggarantie van 30 dagen
  • Leveringstijd : 1 tot 2 dagen
  • Een speciale Account Manager voor vóór en na de verkoop en voor ondersteuning bij elke bestelling
  • Bespaar tijd en geld door het kopen van certificaten voor meerdere jaren! Door het aankopen van 2 jaar, zou u minder tijd besteden aan het beheer van uw certificaten en uw kosten per jaar zou dalen van € 889,00 tot N/A.
  • Het portaal MySSL®: behandelt makkelijk en snel al uw bestellingen en certificaatverlengingen op één beveiligd platform.
  • Alle DigiCert certificaten door SSL247® verkocht, profiteren van prioritaire ondersteuning, van hulp voor de certificering en van een account manager.Bovendien wordt het Secure Site Pro certificaat begeleid door de DigiCert-Seal-in-search technologie die u in staat stelt u van uw concurrenten te onderscheiden en uw klanten gerust te stellen van zoekmachine tot en met het aankoopproces.


Hulp nodig bij uw besluit? 

Neem contact op met onze SSL deskundigen om vast te stellen welk certificaat het meest geschikt is voor uw behoeften.

Voor meer vertrouwen en veiligheid, raadt SSL247® u aan om een Secure Site Pro EV te kiezen en aan al uw bezoekers te bewijzen dat uw website rigoureus geverifieerd is door de meest veeleisende omstandigheden te valideren. Uw klanten zullen weten dat zij in goede handen zijn dankzij de groene adresbalk !
Waarom kiezen voor een DigiCert certificaat?

DigiCert is een wereldwijde marktleider op het gebied van computerbeveiliging. Zijn SSL certificaten  beschikken over een geavanceerde technologie en wereldbekendheid, dit is waarom  100%  van de Fortune 500 bedrijven voor DigiCert hebben gekozen om hun Internetsite en hun klanten te beschermen. Het kiezen voor een DigiCert certificaat betekent uw onderneming koppelen aan de kracht van het meest betrouwbare merk op het Internet.

En vanaf november 2013 is ECC een nieuwe optie!

Het is mogelijk onze klanten het beste op het gebied van versleuteling te bieden dankzij een nieuwe methode: ECC (Elliptic Curve Cryptography). Dit versleutelingsalgoritme is de perfecte manier om snellere, beter beveiligde verbindingen te maken. Het past zich naadloos en snel aan de nieuwe modi van mobiel browsen (inclusief smartphones en tablets) aan. ECC wordt gratis geleverd bij alle nieuwe DigiCert Pro- en DigiCert Pro EV-producten.

Hulp nodig bij uw besluit? Gebruik onze assistent of contact naar onze gekwalificeerde deskundigen op:
+31 85 888 03 04
sales@ssl247.nl


‘Symantec werkt samen met partners die ervaring hebben, en een professionele en vriendelijke klantenservice aanbieden. SSL247® overtreft al onze eisen in deze gebieden.’
Cathal Moyne, Symantec