DigiCert
Secure Site

Beveilig de gegevens van uw klanten en verhoog uw conversieratio met het DigiCert Secure Site certificaat.

Digicert


Met het zegel Norton Seal, verbonden aan het merk DigiCert, wereldwijde marktleider op het gebied van computerbeveiliging, weten uw klanten dat ze in goede handen zijn. En dankzij de Seal-in-Search technologie zijn zij verzekerd van de veiligheid van uw website, van de zoekmachine tot en met het aankoopproces.

Dit, in combinatie met de dagelijkse Anti-Malware scan en de Organisation Validation, bewijst aan de bezoekers van uw site dat zij vertrouwen kunnen hebben in uw bedrijf.
De beveiligde Site certificaat wordt geleverd met zegel-in-search-technologie als standaard, de werelds nummer één merk van vertrouwen - de Norton Seal - weergeven naast uw URL in de zoekmachine resultaten.


Kenmerken

  • Organisatie Validatie– uw klanten zullen in uw SSL certificaat en op uw Site Seal profiel zien dat de informatie betreffend uw bedrijf geldig is
  • DigiCert Safe Site met Seal-in-Search en Anti-Malware Scan
  • Garantie van 1 500 000 $
  • Geld teruggarantie van 30 dagen
  • Leveringstijd : 1 tot 2 dagen
  • Een speciale Account Manager voor vóór en na de verkoop en voor ondersteuning bij elke bestelling
  • Het portaal MySSL : behandelt makkelijk en snel al uw bestellingen en certificaatverlengingen op één beveiligd platform.
  • Bespaar tijd en geld door het kopen van certificaten voor meerdere jaren! Door het aankopen van 2 jaar, zou u minder tijd besteden aan het beheer van uw certificaten en uw kosten per jaar zou dalen van € 359,00 tot N/A.
  • Alle DigiCert certificaten door SSL247® verkocht, profiteren van prioritaire ondersteuning, van hulp voor de certificering en van een account manager.

Hulp nodig bij uw besluit? Neem contact op met onze SSL deskundigen om vast te stellen welk certificaat het meest geschikt is voor uw behoeften.

Waarom kiezen voor een DigiCert certificaat?

DigiCert is een wereldwijde marktleider op het gebied van computerbeveiliging. Zijn SSL certificaten  beschikken over een geavanceerde technologie en wereldbekendheid, dit is waarom  100%  van de Fortune 500 bedrijven voor DigiCert hebben gekozen om hun Internetsite en hun klanten te beschermen. Het kiezen voor een DigiCert certificaat betekent uw onderneming koppelen aan de kracht van het meest betrouwbare merk op het Internet.

Hulp nodig bij uw besluit? gebruik onze assistent! Of neem contact met ons op:
+31 85 888 03 04
sales@ssl247.nl


‘Symantec werkt samen met partners die ervaring hebben, en een professionele en vriendelijke klantenservice aanbieden. SSL247® overtreft al onze eisen in deze gebieden.’ Cathal Moyne, Symantec