Hoe vernieuw ik mijn SSL-certificaat met SSL247

Vernieuw uw SSL-certificaten met SSL247®:
Het is eenvoudig, snel en veilig!

Vernieuw vandaag nog met SSL247® om te genieten van de volgende voordelen:
 • Een toegewezen accountmanager die op een directe lijn beschikbaar is en die u kan helpen bij elke stap: selectie, installatie, vernieuwing...
 • Het MySSL® portaal, waar u snel en eenvoudig al uw certificaatbestellingen en -vernieuwingen in één enkel platform kunt beheren.
 • Snelkoppelingen voor certificaatuitgaven zijn mogelijk dankzij ons toegewijd pre-audit team.
 • Onbeperkte heruitgaves voor de hele levensduur van het certificaat.
 • Aanzienlijke besparingen dankzij onze deals voor meerdere jaren.
 • Vernieuw vroeg, stel de resterende geldigheid op uw certificaat uit en krijg extra tijd.
Waarom uw certificaat vernieuwen voordat de vervaldatum bereikt is?

Vooruit vernieuwen stelt u in staat om de beveiliging van uw site en uw applicaties te behouden. Vernieuwingen zijn bij SSL247® snel, eenvoudig en veilig. Het is beter om de stress op het laatste moment te vermijden en uw SSL-certificaat eerder te vernieuwen. Hierdoor wordt voorkomen dat er waarschuwingsberichten verschijnen op webbrowsers, waardoor uw bezoekers gealarmeerd kunnen worden.

Hoe vernieuw ik mijn SSL-certificaat?

U kunt uit twee opties kiezen:

1st Optie: Vanuit uw MySSL® account:

 1. Log in op uw MySSL® account.
 2. U ziet nu op uw dashboard dat uw certificaat in de volgende 90 dagen vervalt.
 3. Klik op de knop "Vernieuwen".
 4. Selecteer het gewenste aantal jaren, en bevestig de gegevens van de bestelling en klik vervolgens opnieuw op de knop "Vernieuwen".
 5. Vernieuwen van uw SSL-certificaat is nu in uw winkelwagen, u hoeft alleen nog maar de gegevens van de factuur te bevestigen.

2nd Option: Door contact op te nemen met uw persoonlijke account manager.

 • Dit raden we ten zeerste aan als u behoeften gewijzigd zijn. Uw account manager adviseert u graag en zal u een aangepaste offerte voor uw behoeften geven.
Waarom vernieuwen met SSL247®?

Bij SSL247® zijn we Europse experts in Web Security. We zijn Platinum partners met de grootste Certificaatautoriteiten: SYMANTEC, Thawte, GeoTrust, RapidSSL and Comodo. Door deze Platinum partnernschappen kunnen we alle SSL-certificaten voor al uw behoeften aanbieden.

We zijn veel meer dan gewoon wederverkopers, Symantec beloonde ons recentelijk met de prestigieuze "EMEA Symantec Champion" award. Deze Europese onderscheiding is een bewijs van de uitmuntendheid van onze service en de expertise van ons team. Het toont tevens onze dagelijkse toewijding aan om de beste provider van SSL-certificaten en oplossingen voor internetbeveiliging in Europa aan!

Nog vragen over uw vernieuwing?

Wilt u weten hoe u uw certificaat kunt vernieuwen? Nog geen klant van ons? Neem contact met ons op voor advies van onze erkende experts.

    +31 85 888 03 04
   support@ssl247.nl

FAQs

U dient te bevestigen dat uw contactinformatie niet gewijzigd is (of vraag ons om deze informatie te wijzigen) en ons de CSR te sturen.

Sommige websservers, zoals Apache, staan dit toe, maar we raden aan om (uit veiligheidsredenen) een CSR voor elke vernieuwing te maken.

We raden ten zeerste aan dat u uw certificaat vernieuwt. Zodra de migratie naar uw nieuwe server klaar is, kunnen we het certificaat eenvoudig opnieuw uitgeven, zonder extra kosten voor u (u dient alleen een nieuwe CSR op uw nieuwe server aan te maken).

Het antwoord is eenvoudig, u vermijdt de stress en haast op het laatste moment en u profiteert van gratis extra maanden zonder dat u inlevert op de geldigheidsduur.

Nee, u verliest dit niet. De resterende dagen op uw certificaat worden opgeteld bij de duur van het nieuwe certificaat.

Maak u geen zorgen, u ontvangt de extra gratis maanden zodra u uw certificaat voor de vervaldatum vernieuwt. Vergeet niet dat u uw certificaat 3 maanden (90 dagen) voor de vervaldatum kunt vernieuwen.

Ja, dit is mogelijk. Daarnaast maakt SSL247® het mogelijk dat u, door bij onze uw certificaat te vernieuwen, kunt genieten van alle voordelen die dit oplevert.

Ja, dit is mogelijk. U zult tevens profiteren van alle voordelen van het vernieuwen van uw certificaat bij SSL247®

Ja, dat is mogelijk maar het is afhankelijk van uw vervaldata en het soort gekozen product voor deze vernieuwing.

Dit kan beteken dat de technische contactgegevens niet correct zijn. Log in bij uw MySSL® account, en bewerk de informatie in het veld "Mijn Contact". U kunt tevens uw Account Manager bellen.

Nee, ze verschillen niet. Neem desondanks contact op met uw Account Manager voor een persoonlijk aanbod.

Indien uw contactgegevens (behalve e-mailadres) gewijzigd is, logt u in bij uw MySSL® account, en bewerk de gegevens in het veld "Mijn Contact".

Bel ons op +31 85 888 03 04 (kantoor Londen) of stuur ons een e-mail via %WEBSITE.

Ga naar deze pagina, vul hier uw e-mailadres in en volg de instructies.