Penetratietests en beveiligingsaudits

SSL247® beveiligingspakketten

Elke organisatie, ongeacht de omvang of bedrijfstak , is een potentieel doelwit voor een aanval op haar IT. Talloze dreigingen maken gebruik van beveiligingslekken die ontstaan tijdens ontwikkeling, configuratie of onderhoud van systemen, en het zijn zeker niet alleen de grote organisaties die gevaar lopen. Onze beveiligingsservices identificeren kwetsbaarheden en defecten vóórdat ze worden misbruikt om aanvallen uit te voeren.

Penetration Testing Icon

Penetratietests

Een penetratietest of pentest is een nagebootste aanval op een computersysteem, een netwerk of een organisatie onder realistische omstandigheden.

Security Audits Icon

Beveiligingsaudits

Zorgvuldige analyse van technische aspecten, als aanvulling op penetratietests. Deze audits kunnen ook los van penetratietests worden uitgevoerd.

Read Team & Social Engineering Services Icon

Red Team Services

Red Team-services omvatten de simulatie van echte en efficiënte aanvalsstrategieën die op uw infrastructuur worden toegepast.

Incident Response Icon

Incidentrespons

Onze Incident Response-service is ontworpen om u te helpen wanneer een aanval of penetratie is ontdekt in uw informatiesysteem.

Waarom SSL247®?

Responsive

Responsief en flexibel


Onze geaccrediteerde beveiligingsconsultants en gecertificeerde pentesters staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de best mogelijke aanpak.

Technical

Technisch competent


Al onze consultants en auditors worden regelmatig bijgeschoold door externe firma's om op de hoogte te blijven van de nieuwste kwetsbaarheden en aanvalstechnieken.

Certified

Gecertificeerde experts


Onze consultants beschikken onder meer over de volgende certification: OSCP (Offensive Security Certified Professional), OSCE (Offensive Security Certified Expert) en OPST (OSSTMM Professional Security Tester).

Waarom een beveiligingsevaluatie?

Onze ervaren en deskundige specialisten in beveiliging en penetratietesting onderzoeken de robuustheid van uw infrastructuur, netwerken, applicaties en beleidsregels om te beoordelen hoe degelijk uw beveiligingsmaatregelen zijn en om alle onderdelen te identificeren die een hacker zou kunnen exploiteren om onbevoegde toegang te krijgen.

Op basis van een overeenkomst tussen onze tester en uw organisatie bieden onze diepgaande tests uw organisatie de zekerheid dat u beschikt over een voldoende hoog beveiligingsniveau voor het veilig verwerken van gevoelige informatie.

Welke oplossingen bieden we aan?

Penetratietests

Een penetratietest of pentest is een nagebootste aanval op een computersysteem, een netwerk of een organisatie onder realistische omstandigheden


Beveiligingsaudits

Zorgvuldige analyse van technische aspecten, als aanvulling op penetratietests. Deze audits kunnen ook los van penetratietests worden uitgevoerd.


Contact opnemen

Voor meer informatie over de voordelen van onze beveiligingsevaluaties voor uw bedrijf kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze geaccrediteerde consultants: