SSL247® ontvangt ISO 27001:2013 registratie

SSL247® ONTVANGT ISO 27001:2013 REGISTRATIE

We kondigen verheugd aan dat SSL247® in oktober 2014 de internationaal erkende ISO 27001:2013 erkenning heeft ontvangen van The British Assessment Bureau, en dit toont onze toewijding aan klantenservice en kwaliteit qua leveringen aan.

Een van de hoogste prioriteiten van SSL247® is het garanderen van de vertrouwelijkheid en integriteit van de gegevens van al onze klanten en deze erkenning bewijst dat we hun gegevens kunnen beveiligen en dat we de beste werkwijzen van ISO 27001:2013 wat betreft informatiebeveiliging toepassen.

"We zijn er trots op dat we dit onafhankelijk certificaat hebben ontvangen, aangzien dit onze toewijding aantoont wat betreft het implementeren van de strengste beveiligingscontroles en de nadruk die we leggen op vertrouwelijkheid en de beveiliging van de elektronische gegevens van onze klanten."

- Amélie Blaudin De Thé, HR/Office Manager of SSL247®

Beveiligingsschendingen komen steeds vaker voor. In een onderzoek van het onafhankelijk onderzoeksbureau Liebermann staat dat 39% van het IT-personeel onbevoegd toegang kon krijgen tot de meest gevoelige informatie van hun organisatie. Deze alarmerende cijfers tonen aan hoe eenvoudig vertrouwelijke informatie verspreid kan worden en benadrukt het belang van het opvolgen van de ISO 27001:2013 richtlijnen door een bedrijf.

Wat is ISO 27001:2013?

De onafhankelijke beoordeling werd uitgevoerd door de toonaangevende certificaatinstantie, The British Assessment Bureau.

ISO 27001, opgesteld als een beste werkwijze standaard door experts en doelgebruikers, stelt organisaties in staat om te formaliseren en controleren dat beveiligingsrisico's voor informatie afdoende worden herkend en beheerd. Het is opgesteld om te helpen bij het vaststellen en behouden van een effectief managementsysteem voor informatie, waarbij gebruik wordt gemaakt van een aanpak van continu verbetering; gecertificeerde organisaties zijn toegewijd aan continu verbetering en worden jaarlijks beoordeeld om te garanderen dat vooruitgang wordt geboekt. Dit internationaal erkende certificaat geeft formele betrouwhaarheid dat bedrijven de beveiliging van de informatie van hun klanten erg serieus nemen

De 2013 versie van ISO 27001 is de meest recente versie van de internationaal erkende beveiligingsstandaard.

Wat betekent ISO 27001:2013 voor u?

Een ISO 27001:2013 certificaat geeft de kwaliteitsgarantie dat uw gevoelige informatie, zoals klantgegevens (BTW-nummers, e-mails, postadressen, technische/adminstratieve en factuurgegevens, en contacten, DNS-instellingen, domeinnamen, back-ups etc.) op een veilige manier beheerd worden, en geven u volledige geruststelling als u uw aankoop bij ons plaatst.

U kunt zeker zijn van de consistentie van de levering van onze service en producten (SSL-certificaten, HAPRESENTATION

Deel dit:

Posted on Friday 05 December 2014 by Matthieu Gracieux

Terug naar blog

Stuur ons uw commentaar


Uw commentaar zal niet gepubliceerd worden. Vergeet niet bij vragen uw e-mailadres te vermelden zodat we contact met u kunnen opnemen!