SSL247® is uitgeroepen tot EMEA Symantec Champion 2017

SSL247® - EMEA Symantec Champion Award 2017

SSL247® is uitgeroepen tot EMEA Symantec Champion 2017

Tijdens de Symantec Platinum Partner Roundtable van dit jaar, een jaarlijks evenement voor de grootste Symantec-partners in de EMEA-regio, is SSL247® wederom uitgeroepen tot EMEA Symantec Champion.

Dit weerspiegelt niet alleen onze inzet voor onze klanten en partners, maar ook onze positie als de belangrijkste SSL-consultant in Europa, met de meeste awards en accreditaties.

SSL247® - Awards and accreditation


"We zijn er bijzonder trots op dat we zijn onderscheiden als Symantec EMEA Champion 2017. Dit onderstreept nog maar weer eens dat SSL247®, als expert een leidende positie in de sector inneemt. Daarnaast verheugen we ons op de nieuwe kansen die zich aandienen in onze samenwerking met Symantec."

- Timothée Brogniart, Sales Director – SSL247®


SSL247® werkt al meer dan 14 jaar succesvol samen met Symantec:
SSL247® - Symantec Platonum Partners for over 10 years
Waroom SSL247®?

SSL247® heeft ruim 14 jaar ervaring en expertise in de beveiligingsindustrie en bezit een groot aantal awards en accreditaties.

We werken nauw samen met marktleiders in de sector en we zorgen dat onze consultants niet alleen technische deskundigheid in huis hebben, maar ook experts zijn in het leveren van service en support op maat om uw bedrijf optimaal te beveiligen.

In de loop van de jaren hebben we een uitgebreide portfolio met tools en services opgebouwd om te voorzien in al uw behoeften, van registratie en identificatie van uw bedrijf en zijn online componenten tot en met beveiliging, bescherming en penetratietests.

Wij waarborgen uw bedrijfszekerheid online, en dat noemen we SSL247® Online Business Continuity:

Online Business Continuity with SSL247®

Als u meer te weten wil komen over onze SSL certificaten


Contact Us

    +31 85 888 03 04
   sales@ssl247.nl

Deel dit:

Posted on Thursday 28 September 2017 by

Terug naar blog

Stuur ons uw commentaar


Uw commentaar zal niet gepubliceerd worden. Vergeet niet bij vragen uw e-mailadres te vermelden zodat we contact met u kunnen opnemen!