SSL247® wint de award voor "European Symantec Champion 2014"

SSL247® wint de award voor "EMEA Symantec Champion 2014"

Tijdens de Symantec Platinum Partner Roundtable, het exclusieve jaarlijkse event voor de Europees grootste en belanrgrijkste partners van Symantec, had SSL247® de eer om de prestigieuze, exclusieve en hoog gewaardeerde "EMEA Symantec Champion 2014" award te winnen. Deze award versterkt onze status als de grootste, meest toegewijde partner in Europa en we zijn er trots op dat we formeel erkend worden als de onbetwiste Europese leider in de bedrijfstak. Het vertegenwoordigt niet alleen onze uitmuntende expertise maar tevens de schat aan kennis die we dagelijks aan onze klanten doorgeven.

"We zijn verheugd om aan SSL247® de prestigieuze "EMEA Symantec Champion" voor 2014 toe te kennen. Ze staan voor wat een vertrouwde bedrijfsadviseur inhoudt, en deze award staat voor hun hoge serviceniveau, hun hoge kennis en hun adviserende aanpak."

- Philip Antoniadis, Director of Global Partner Sales, Symantec Website Security Solutions


Een paar van uw toegewijde SSL247® Web Security Consultants in ons kantoor in Londen

Na een samenwerking van 10 jaar met Symantec de onbetwiste leider in Web Security, bewijst deze award dat ons langdurige partnerschap nieuwe hoogtes heeft bereikt. We hebben ons doel bereikt, namelijk het worden van web security specialists die gezien worden als toonaangevend in de bedrijfstak.

  • 2003: we begonnen met ons succesvol partnerschap met Symantec (voorheen VeriSign).
  • 2007: we zijn een van de eerste bedrijven die de status van Symantec Platinum Partners als ook Platinum Parnters met GeoTrust, Thawte en RapidSSL hebben bereikt.
  • 2012: Ons hele team (adviseurs, marketing- en support teams) ontving SSE en SSE + (Symantec Sales Expert Plus) erkenningen, waardoor de kwaliteit van onze technische kennis gevalideerd werd.
  • 2013: We hebben de volgende stap gezet en werden een van de maar zes bedrijven in Europa die erkend werden als Website Security Specialists.

...En nu, in 2014, winnen we de exclusieve titel van "EMEA Symantec Champion", als erkenning van het werk en de expertise van een team dat actief is in 12 markten in Europa en wereldwijd.

"Ons partnerschap met Symantec heeft vandaag nieuwe hoogtes bereikt. We zijn erg trots op deze award als erkenning voor de prestaties van een heel team en onze wens om toonaangevend te zijn in de bedrijfstak. We zijn niet tevreden om alleen maar producten door te verkopen, zoals onze concurrenten. Deze award bewijst dat geen enkel bedrijf dezelfde specialistische, op maat gemaakte service aanbied die SSL247® kan verstrekken."

- Timothée Brogniart, Sales Director - SSL247®
Kies nu SSL247®

Door deze award te winnen, bewijzen we dat we het beste zijn in Europa, dus waarom voor iemand anders kiezen? We hebben bij SSL247® een team van toegewijde adviseurs die klaar staan om u te adviseren en te ondersteunen gedurende het hele proces, van de aankoop van de juiste SSL en Digitale ID certificaten tot het controleren en vernieuwen van de producten.

Al onze specialisten in Web Security zijn in het bezit van de beste beveiligingsaccreditaties, dus u ontvangt het gegarandeerd het hoogst mogelijke expertiseniveau. We zijn Platinum partners met toonaangevende wereldwijde Certificaatautoriteiten: Symantec, GeoTrust, Thawte, RapidSSL, GlobalSign and now Comodo zodat we u een compleet aanbod van oplossingen voor Web Security kunnen bieden. Al deze oplossingen kunt u eenvoudig beheren met MySSL®, een gratis platform voor productmanagement waarmee u de volledige controle heeft over al uw certificaten zodat u eenvoudig SSL-certificaten kunt kopen, vernieuwen en opnieuw kunt uitgeven.

Contact

Dus waar wacht u nog op? Onze nieuwe status van "EMEA Symantec Champion" toont de kwaliteit en waarde van onze service. Het is getest en goedgekeurd door meer dan 7.000 klanten, en dit aantal stijgt iedere dag.

Wie kan u beter advies geven dan de "EMEA Symantec Champion"? Word een van onze tevreden klanten door nu contact op te nemen met een van onze toegewijde adviseurs:

null +31 85 888 03 04
null sales@ssl247.nl

Deel dit:

Posted on Monday 29 September 2014 by Matthieu Gracieux

Terug naar blog

Stuur ons uw commentaar


Uw commentaar zal niet gepubliceerd worden. Vergeet niet bij vragen uw e-mailadres te vermelden zodat we contact met u kunnen opnemen!