SSL247® biedt nu Penetratietest Diensten

SSL247® biedt nu Penetratietest Diensten

De IT-infrastructuur van geen enkel bedrijf is immuun voor de vele kwetsbaarheden die er online zijn, dus het is niet verstandig om de beveiliging van uw systeem niet serieus te nemen.

Penetratietests van SSL247® is een ethisch risicobeheer proces waarbij onze erkende, ervaren specialisten een echte kwaadaardige interne of externe test uitvoeren in uw IT-infrastructuur om de kwetsbaarheid hiervan ten opzichte van hackers te detecteren. Het uitvoeren van deze tests vormt absoluut geen risico voor of onderbreking van uw systeem.

De grootste zwakten in uw systemen en applicaties worden gedetecteerd, en vervolgens worden grondige oplossingen gegeven. Penetratietests leveren meer dan alleen een standaard rapport op, u ontvangt een volledige analyse van uw systeem met alle kwetsbaarheden in uw netwerk, als ook voortdurende ondersteuning.


6 redenen om een Penentratietest met SSL247® uit te voeren
  1. Testen van uw systeem tegen echte kwaadaardige bedreigingen
  2. Aanpakken van beveiligingsrisico's op alle niveaus in uw organisatie
  3. Voldoen aan verordeningen of beveiligingscertificaten (bijv. PCI DSS, ISO accreditaties)
  4. Behouden van het vertrouwen van cliënten, partners en derde partijen
  5. Geavanceerder dan een automatische scan - met echte testers die goed onderlegd zijn wat betreft de meest recente bedreigingen
  6. Profiteer van voortdurende ondersteuning van experts gedurende het hele testproces, inclusief het oplossingsproces
Wie voert de tests uit?

Onze speciale Partners met de hoogste erkenning in de bedrijfstak; we werken met Partners die een van de weinigen, een van de 36 wereldwijd, die CHECK geaccrediteerd zijn. Onze ervaren testers die in het bezit zijn van een grondige kennis, zijn in het bezit van SC (Security Check) or DV (Developed Vetting) dus u kunt, voor, tijdens en na de tests, zeker zijn van een hoog niveau wat betreft vaardigheden en expertise. We zullen de test verzorgen, van begin tot eind...uw IT-afdeling hoeft helemaal niets te doen.

De omvang en aard van de test zal bepaald worden voordat de test begint, dus u zult volledig op de hoogte zijn van wat er precies getest wordt. De beveiliging van uw gegevens heeft onze hoogste prioriteit; u kunt er zeker van zijn dat gedurende het proces de hoogste vertrouwelijkheid behouden wordt.


Neem contact op

Voor meer informatie over hoe uw bedrijf kan profiteren van Penetration Testing neemt u contact op met een van onze vriendelijke, erkende adviseurs voor een gesprek zonder verplichtingen:

   +31 85 888 03 04
   sales@ssl247.nlDeel dit:

Posted on Tuesday 14 April 2015 by

Terug naar blog

Stuur ons uw commentaar


Uw commentaar zal niet gepubliceerd worden. Vergeet niet bij vragen uw e-mailadres te vermelden zodat we contact met u kunnen opnemen!