Over SSL247

SSL247® - De adviseurs voor internetbeveiliging: wij zorgen dat uw internetbedrijf veilig, betrouwbaar en klaar voor de toekomst is

We hebben, dankzij meer dan 10 jaar ervaring in internetbeveiliging in 9 verschillende markten, wel een paar dingen geleerd over de bedrijfstak. Alleen het leveren van producten is niet voldoende. Goede ondersteuning en service is van onschatbare waarde omdat internetbeveiliging zoveel voor uw bedrijf en reputatie betekent. We bieden onze klanten op maat gemaakte aanbevelingen dankzij onze expertise en de nadruk op ondersteuning. Elk bedrijf is anders en derhalve moet uw internetbeveiliging, net zoals een goed maatpak, aangepast worden zodat deze perfect bij uw past.

Bij ons krijgt u een eigen accountmanager toegewezen, en deze is via een direct telefoonnummer bereikbaar en zal snel op e-mails reageren, of het nu een vraag over een bestelling of een probleem betreft. Nieuwe klanten zijn net zo belangrijk voor ons als bestaande klanten, omdat het ons doel is om u beveiliging te bieden , en niet alleen maar de producten die u hiervoor nodig heeft.

We hebben verschillende belangrijke mijlpalen bereikt zodat we onze klanten deze winnende combinatie van de beste producten en beste service kunnen bieden, inclusief:


De SSL247® visie

Cybercriminaliteit is overal. De snelheid waarop het internet groeit wordt alleen geëvenaard door de bedreigingen die het met zich meebrengt. Diefstal van gegevens, malware, cyber-squatting, phishing en het vervalsen van elektronische documenten, het houdt niet op.

Daarom stellen we een tegenmaatregel voor al deze gevaren beschikbaar. Uw beveiliging up-to-date houden met SSL247® is moeiteloos - we bieden alle hulpmiddelen in één, eenvoudig te beheren plek. Met toegewijde ondersteuning om het plaatje compleet te maken.

We noemen het Online Business Continuity:

Online Business Continuity - English for Netherlands

Bezoek de respectievelijke pagina's aan beveiligen

We zijn de Web Security Solutions Partner van Symantec, en dat is de beste manier waarop we onze service kunnen omschrijven; we voorzien vol vertrouwen in gegarandeerde oplossingen voor uw online angsten en de tastbare bedreigingen, net zoals bovenstaand schema aantoont.

Maar geloof ons niet op ons woord, luister ook naar anderen. Dit zegt Symantec: Symantec's Partner Snapshot. Dit is niet voor zomaar een bedrijf gemaakt. Hier is een expertise relatie met Symantec voor nodig, de grootste naam in online security, en zij eisen kwaliteit. Maar we kunnen rustig stellen dat we overal aan voldoen... en dan nog een beetje meer.


We horen graag van u

Neem contact op en we bespreken graag onze internetbeveiliging en geven de beste adviezen die u maar kunt krijgen. En alhoewel u dan in het gezelschap bent van meer dan 5.000 tevreden klanten, geven we uw bedrijf de toegewijde aandacht die het verdient, totdat u geheel tevreden bent. Test ons vandaag nog.

Phone +31 85 888 03 04
Mail sales@ssl247.nl 
LocationSuite Q, 2 East Poultry Avenue, London, EC1A 9PT