Installeer uw Site Seal en verhoog het vertrouwen van uw bezoekers

Neem nu contact op

Weer een tevreden klant

Weer een tevreden klant

Meer info
Registreer uw domeinnaam
  • Overboeking van domeinen in bulk
  • Registreer 400+ domeinextensies
  • Gratis DNS-management
  • Toonaangevende garantie- en retourneerperiodes
  • Geen verborgen kosten

Bij uw SSL-certificaat zit een gratis Site Seal of zegel. Met dit Site Seal kunt u het logo van de certificaatautoriteit weergeven op uw website en zo tonen aan uw bezoekers dat uw website is beveiligd en dat u hun veiligheid serieus neemt. De GeoTrust, Thawte en GlobalSign zegels zijn aanklikbaar en tonen dat uw bedrijf met succes in de audit is geslaagd. Het Symantec Secured Seal beschikt bovendien over de gratis Seal-in-Search-functionaliteit en een dagelijkse Anti-Malware scan.

Kies uw SiteSeal

Kopieer en plak de code die hieronder gegenereerd is. Genereer code

Kies uw voorkeur TrustLogo. Klik met rechts op de afbeelding en op opslaan als om te downloaden.

Ga, na het downloaden van uw TrustLogo, naar de server van uw website en upload het logo. U heeft de URL van de afbeelding van het logo op uw website nodig voor onderstaand veld.

Symantec

Norton-zegels worden tot 800 miljoen keer per dag bekeken op meer dan 100.000 websites in 170 landen en in zoekresultaten op geautoriseerde browsers en op partnershoppingwebsites en productoverzichtpagina's. Wanneer bezoekers van websites het Norton Trust-zegel zien, breken ze een transactie minder snel af en zijn ze gemakkelijker geneigd om met u online zaken te doen.

SSL-certificaten

Onze Partnerships
Our Accreditations
Onze Trust Seal
Sitemap | Cookies | Wettelijk
© 2017 . Alle rechten voorbehouden. SSL247 SARL est enregistrée au Registre du Commerce de Roubaix-Tourcoing - RCS 508308 079. | Tel: +31 85 888 03 04

Cookies SSL247® gebruikt cookies om u te voorzien van een gebruiksvriendelijkeervaring. Voor meer informatie kunt u onze Algemene voorwaarden raadplegen. Verdergaan