Download Thawte Intermediate Certificaten

THAWTE INTERMEDIATE CERTIFICATEN

Selecteer het type certificaat, dan het type server waarvoor u het intermediate certificaat wenst.

Let op : indien u de inhoud dient te kopiëren en te plakken (inclusief -----BEGIN CERTIFICATE----- en -----END CERTIFICATE-----) in een text editor, dan raden we ten stelligste aan om een basis text editor zoals Notepad (Microsoft Windows) of TextEdit (Mac OS X) te gebruiken..

Gebruik GEEN gevorderde text editor, zoals Word (Microsoft), Writer (OpenOffice) of Pages (Apple), aangezien het mogelijk is dat er karakters worden toegevoegd aan de inhoud (spaties of line breaks). Uw certificaat zou dan niet goed werken.

Klik op de desbetreffende link om het certificaat te downloaden (.txt besten), of rechtermuisklik op de link en kies “Sla op als…” om het besten te hernoemen en een locatie te kiezen om het op te slaan.
Vergeet niet van de primary én secondary RSA Certificaten te installeren indien u niet over een Apache Server beschikt!

Hulp nodig? Bekijk onze installatie henleidingen of neem contact met ons op.
U kan ook onze probleemoplosser raadplegen voor SSL certificaten.

SSL Web Server

Type

Intermediate

RSA SHA-256 under a SHA-1 root Primary
RSA SHA-1 Primary
OLD (RSA SHA-256 under a SHA-256 root) Primary
RSA SHA-256 under a SHA-1 root Primary
RSA SHA-256 under a SHA-256 root Primary
RSA SHA-256 under a SHA-256 root

SSL Web Server EV

Type

Intermediate

RSA SHA-1 Primary
RSA SHA-256 under a SHA-1 root Primary
OLD (RSA SHA-256 under a SHA-256 root) Primary
RSA SHA-256 under a SHA-1 root Primary
RSA SHA-256 under a SHA-256 root Primary
RSA SHA-256 under a SHA-256 root

SGC SuperCert

Type

Intermediate

RSA SHA-1 Secondary
RSA SHA-256 under a SHA-1 root Primary Secondary Bundle (Apache)
RSA SHA-1 Primary

Thawte Code Signing

RSA SHA-256 under a SHA-1 root Primary

SSL123

RSA SHA-256 under a SHA-1 root Primary
RSA SHA-256 under a SHA-256 root Primary
RSA SHA-256 under a SHA-256 root

Thawte Code Signing for Individuals