Download Symantec Intermediate Certificaten

SYMANTEC INTERMEDIATE CERTIFICATEN

Selecteer het type certificaat, dan het type server waarvoor u het intermediate certificaat wenst.

Let op : indien u de inhoud dient te kopiëren en te plakken (inclusief -----BEGIN CERTIFICATE----- en -----END CERTIFICATE-----) in een text editor, dan raden we ten stelligste aan om een basis text editor zoals Notepad (Microsoft Windows) of TextEdit (Mac OS X) te gebruiken..

Gebruik GEEN gevorderde text editor, zoals Word (Microsoft), Writer (OpenOffice) of Pages (Apple), aangezien het mogelijk is dat er karakters worden toegevoegd aan de inhoud (spaties of line breaks). Uw certificaat zou dan niet goed werken.

Klik op de desbetreffende link om het certificaat te downloaden (.txt besten), of rechtermuisklik op de link en kies “Sla op als…” om het besten te hernoemen en een locatie te kiezen om het op te slaan.

U kan ook onze probleemoplosser raadplegen voor SSL certificaten.

Secure Site

RSA SHA-256 under a SHA-1 root Primary
RSA SHA-256 under a SHA-1 root
RSA SHA-256 under a SHA-256 root Primary
RSA SHA-256 under a SHA-256 root

Secure Site EV

RSA SHA-256 under a SHA-1 root Primary
RSA SHA-256 under a SHA-256 root Primary
RSA SHA-256 under a SHA-256 root

Symantec Code Signing

RSA SHA-256 under a SHA-1 root Primary

Secure Site Pro

OLD (RSA SHA-256 under a SHA-256 root) Primary
ECC Primary
RSA SHA-256 under a SHA-1 root Primary
RSA SHA-256 under a SHA-1 root
RSA SHA-256 under a SHA-256 root Primary
RSA SHA-256 under a SHA-256 root
ECC Primary
ECC
RSA SHA-256 under a SHA-256 root Primary

Secure Site Pro EV

OLD (RSA SHA-256 under a SHA-256 root) Primary
ECC Primary
RSA SHA-256 under a SHA-1 root Primary
RSA SHA-256 under a SHA-256 root
ECC Primary
ECC

Symantec Code Signing for Individuals