Download GlobalSign Intermediate Certificaten

GLOBALSIGN INTERMEDIATE CERTIFICATEN

Selecteer het type certificaat, dan het type server waarvoor u het intermediate certificaat wenst.

Let op : indien u de inhoud dient te kopiëren en te plakken (inclusief -----BEGIN CERTIFICATE----- en -----END CERTIFICATE-----) in een text editor, dan raden we ten stelligste aan om een basis text editor zoals Notepad (Microsoft Windows) of TextEdit (Mac OS X) te gebruiken..

Gebruik GEEN gevorderde text editor, zoals Word (Microsoft), Writer (OpenOffice) of Pages (Apple), aangezien het mogelijk is dat er karakters worden toegevoegd aan de inhoud (spaties of line breaks). Uw certificaat zou dan niet goed werken.

Klik op de desbetreffende link om het certificaat te downloaden (.txt besten), of rechtermuisklik op de link en kies “Sla op als…” om het besten te hernoemen en een locatie te kiezen om het op te slaan.
Vergeet niet van de primary én secondary RSA Certificaten te installeren indien u niet over een Apache Server beschikt!

Hulp nodig? Bekijk onze installatie henleidingen of neem contact met ons op.
U kan ook onze probleemoplosser raadplegen voor SSL certificaten.

DomainSSL

Type

Intermediate

RSA SHA-256 under a SHA-1 root Primary
RSA SHA-256 under a SHA-1 root Primary

OrganizationSSL

Type

Intermediate

ECC Primary
RSA SHA-256 under a SHA-1 root Primary
RSA SHA-256 under a SHA-1 root Primary
RSA SHA-256 under a SHA-1 root Primary

ExtendedSSL

Type

Intermediate

RSA SHA-256 under a SHA-1 root ( issued / reissued before 31st Oct 2016 ) Primary
RSA SHA-256 under a SHA-1 root Primary
ECC Primary

PersonalSign 2 Pro

RSA SHA-1 Primary

PersonalSign 2 Department

RSA SHA-1 Primary

GlobalSign Code Signing

OLD (RSA SHA-256 under a SHA-256 root) Primary

PersonalSign 1