Installatie Instructie voor uw SSL-certificaat

• Overboeking van domeinen in bulk
  • Registreer 400+ domeinextensies
  • Gratis DNS-management
  • Toonaangevende garantie- en retourneerperiodes
  • Geen verborgen kosten

Instructies voor de installatie van uw certificaat

Selecteer uw certificaat om te weten welke procedure u moet volgen voor de installatie ervan. Het is mogelijk dat u het root-certificaat moet downloaden voor uw server. U dient dit root-certificaat alleen te downloaden als de instructies van uw webserver dit uitdrukkelijk verzoeken.

Web & Mail Server Software

Server : Verdergaan

Klik op uw type server

De populairste platformen

Microsoft Internet Information Services

Microsoft IIS 7.0
Microsoft IIS 5.0 & 6.0
Microsoft IIS 4.0

Microsoft Exchange Server

Microsoft Exchange 2013
Microsoft Exchange 2010
Microsoft Outlook Web Access

Apache

Apache HTTP Server

Tomcat

Apache Tomcat Server

Symantec

Norton-zegels worden tot 800 miljoen keer per dag bekeken op meer dan 100.000 websites in 170 landen en in zoekresultaten op geautoriseerde browsers en op partnershoppingwebsites en productoverzichtpagina's. Wanneer bezoekers van websites het Norton Trust-zegel zien, breken ze een transactie minder snel af en zijn ze gemakkelijker geneigd om met u online zaken te doen.

SSL-certificaten

Onze Partnerships
Our Accreditations
Onze Trust Seal
Sitemap | Cookies | Wettelijk
© 2017 . Alle rechten voorbehouden. SSL247 SARL est enregistrée au Registre du Commerce de Roubaix-Tourcoing - RCS 508308 079. | Tel: +31 85 888 03 04

Cookies SSL247® gebruikt cookies om u te voorzien van een gebruiksvriendelijkeervaring. Voor meer informatie kunt u onze Algemene voorwaarden raadplegen. Verdergaan