Technische ondersteuning voor uw digitale ID's

U kunt hier terecht voor alle bijstand, nodig voor uw digitale ID's. Onze hulppagina's voor Personal ID's helpen u verder met informatie over het ondertekenen en versleutelen van uw e-mails in talrijke e-mailprogramma's; er wordt ook uitgelegd hoe u er in Microsoft Office uw documenten mee kunt ondertekenen.

Onze hulppagina's voor Code Signing bevatten instructies, nodig om met uw code op alle beschikbare platformen documenten te ondertekenen: Microsoft Authenticode, Sun Java, Microsoft Office & VBA, Apple Mac & Adobe AIR. Er is ook een tutorial beschikbaar over de ondertekening van PDF-bestanden met Adobe Acrobat. U kunt ten slotte ook gebruik maken van onze generator van HTML-code om uw Norton Secured Seal op een eenvoudige manier op uw webpagina's weer te geven: u hoeft enkel de code te kopiëren en te plakken.

Personal IDs

Personal IDs
Van zodra u uw Persoonlijke ID, hebt gedownload, kunt u direct uw e-mails en Microsoft Office-documenten ondertekenen en versleutelen. Maak gebruik van onze tutorials.

Verdergaan

Code Signing

Code Signing
Als u uw Code Signing Certificate hebt geïnstalleerd, kunt u op het gekozen platform ondertekenen met uw code. Onze tutorials begeleiden u tijdens de ondertekening van uw programmacomponenten.

Verdergaan

PDF Signing

PDF Signing
Zodra u uw USB-token hebt ontvangen, kunt u uw Adobe CDS-certificaat installeren. U kunt vervolgens uw PDF-bestanden ondertekenen met verschillende programma's. Volg onze instructies voor Adobe Acrobat Standard of Professional om PDF-bestanden te ondertekenen en certificeren.

Norton Secured Seal

Symantec - Digicert Seal
Symantec stuurt u een e-mail wanneer uw Trust Seal klaar is om te worden weergegeven. U kunt daarna onze HTML-generator gebruiken om het Norton Secured Seal te installeren op uw website. U kunt de taal kiezen, de grootte en de vorm van het zegel. Kopieer en plak de code op de pagina's waar u het Symantec Seal wilt vertonen.