Maak uw Certificate Signing Request (CSR) aan

Het creëren van uw CSR is de eerste stap naar het beveiligen van uw webserver met een SSL-certificaat en toegang te krijgen tot https. Er zijn instructies beschikbaar voor de Certificate Signing Request voor de hieronder opgesomde webservers. Vul het online-inschrijvingsformulier voor het door u gekozen SSL-certificaat in van zodra uw CSR is aangemaakt, door te klikken op de overeenkomstige toets.

Klik op uw type server om de instructies te raadplegen.

Web & Mail Server Software

Server : Verdergaan

Klik op uw type server

De populairste platformen

Microsoft Internet Information Services

Microsoft IIS 7.0 & 8.0
Microsoft IIS 5.0 & 6.0
Microsoft IIS 4.0
ECC - Windows Server

Microsoft Exchange Server

Microsoft Exchange 2013
Microsoft Exchange 2010
Microsoft Exchange 2007
Microsoft Outlook Web Access

Apache

Apache HTTP Server
ECC - Apache HTTP Server

Tomcat

Apache Tomcat Server