Maak uw Certificate Signing Request (CSR) aan

Neem nu contact op

Weer een tevreden klant

• Overboeking van domeinen in bulk
  • Registreer 400+ domeinextensies
  • Gratis DNS-management
  • Toonaangevende garantie- en retourneerperiodes
  • Geen verborgen kosten

Het creëren van uw CSR is de eerste stap naar het beveiligen van uw webserver met een SSL-certificaat en toegang te krijgen tot https. Er zijn instructies beschikbaar voor de Certificate Signing Request voor de hieronder opgesomde webservers. Vul het online-inschrijvingsformulier voor het door u gekozen SSL-certificaat in van zodra uw CSR is aangemaakt, door te klikken op de overeenkomstige toets.

Klik op uw type server om de instructies te raadplegen.

Web & Mail Server Software

Server : Verdergaan

Klik op uw type server

De populairste platformen

Microsoft Internet Information Services

Microsoft IIS 7.0 & 8.0
Microsoft IIS 5.0 & 6.0
Microsoft IIS 4.0
ECC - Windows Server

Microsoft Exchange Server

Microsoft Exchange 2013
Microsoft Exchange 2010
Microsoft Exchange 2007
Microsoft Outlook Web Access

Apache

Apache HTTP Server
ECC - Apache HTTP Server

Tomcat

Apache Tomcat Server

Symantec

Norton-zegels worden tot 800 miljoen keer per dag bekeken op meer dan 100.000 websites in 170 landen en in zoekresultaten op geautoriseerde browsers en op partnershoppingwebsites en productoverzichtpagina's. Wanneer bezoekers van websites het Norton Trust-zegel zien, breken ze een transactie minder snel af en zijn ze gemakkelijker geneigd om met u online zaken te doen.

SSL-certificaten

Onze Partnerships
Our Accreditations
Onze Trust Seal
Sitemap | Cookies | Wettelijk
© 2017 . Alle rechten voorbehouden. SSL247 SARL est enregistrée au Registre du Commerce de Roubaix-Tourcoing - RCS 508308 079. | Tel: +31 85 888 03 04

Cookies SSL247® gebruikt cookies om u te voorzien van een gebruiksvriendelijkeervaring. Voor meer informatie kunt u onze Algemene voorwaarden raadplegen. Verdergaan