Technische bijstand

Installeer uw SSL-certificaat in 4 eenvoudige stappen

CSR

Cart

Roots

CER

Maak uw CSR aan Koop uw certificaat De root-certificaten downloaden Uw certificaat installeren

Ondersteuning voor digitale ID's

Onze pagina Ondersteuning voor digitale ID's bevat talrijke tutorials over het ondertekenen en versleutelen van uw e-mails, het ondertekenen van uw Microsoft Office-documenten met uw Personal ID, het ondertekenen van uw programmacode met een Code Signing Certificat, het ondertekenen van PDF-bestanden met uw Adobe CDS-certificaat en het installeren van uw Norton Secured Seal.


Maak gebruik van onze hulptoepassingen!

Vergemakkelijk uzelf het leven! Speciaal voor u hebben wij hulptoepassingen ontwikkeld. U vindt er meteen de root-certificaten en intermediaire certificaten van certificaatautoriteiten, een CSR-decoder, een applicatie voor de controle van de goedgekeurde e-mailadressen voor uw domeinnaam en assistenten die u bijstaan bij het genereren van uw CSR


Uw Site Seal installeren

Al onze SSL-certificaten zijn voorzien van een Site Seal Met een Site Seal kunt u het logo van de certificaatautoriteit weergeven op uw website en zo tonen aan uw bezoekers dat uw website is beveiligd. Door hierboven te klikken zien uw bezoekers dat uw bedrijf is gecontroleerd en dat ze veilig zijn.


Hoe verkrijg ik de herafgifte of de terugbetaling van mijn certificaat?

Gedurende 30 dagen na de aankoopdatum kunt u terugbetaling eisen van uw certificaat, indien het niet naar behoren functioneert. Indien u de herafgifte van een certificaat wenst, contacteer ons dan per e-mail op support@ssl247.nl. Indien uw certificaat heruitgegeven kan worden, starten wij de procedure op.

+31 85 888 03 04 (London Office)
sales@ssl247.nl