Norton Seal-in-Search en scannen op malware

Norton Seal*


Een nieuwe functie op alle DigiCert SSL-certificaten is de Norton Seal* weergave, geactiveerd door de Seal-in-Search technologie. Naast de vertrouwde links in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing verschijnt een Trust Seal van DigiCert. Dit is beschikbaar op alle ingeschakelde browsers die een gratis plug-in hebben geïnstalleerd en ook bij websites van partners. Het Norton Seal van DigiCert wordt naast uw link in de zoekresultaten op browsers met een gratis plug-in weergegeven. Vergroot het verkeer naar uw website en stel uw voorsprong op de concurrentie veilig door uw website op te laten vallen in de zoekresultaten.
Download de gratis AVG browser plug-in om Seal-in-Search in populaire browsers in te schakelen: AVG LinkScanner

Versterk dat vertrouwde instinct.

DigiCert is de meest vertrouwde autoriteit op het gebied van certificeren op het Internet; 86% van de online shoppers herkent het logo van DigiCert. Het Norton Seal van DigiCert geeft bezoekers, klanten en potentiële klanten het vertrouwen om door uw website te klikken. Als gevolg van de toegenomen angst voor identiteitsdiefstal en phishing, zijn klanten terughoudend in en voelen ze zich niet op hun gemak bij het klikken in een website als die ze niet kennen of van twijfelachtige aard vinden; geef ze het vertrouwen om erop te klikken. Het Norton Seal van DigiCert werkt via partnerships van DigiCert met leveranciers van technologie van derden, en eigenaren van websites, en is op meer dan 75 miljoen desktops actief. DigiCert doet er alles aan om seal-in-search zo gangbaar mogelijk te maken, maar garandeerd niet de beschikbaarheid ervan.

Scannen op malware

Bescherm uw klanten tegen hackers

Malware is een samentrekking van het Engelse 'malicious software' en is ontworpen om te infiltreren in een computersysteem zonder dat de eigenaar dit in de gaten heeft. Hackers maken gebruik van zwakke punten in de beveiliging op uw server om toegang te verkrijgen op uw website en er een kwaadaardige code te installeren. Hackers kunnen uw website in gevaar brengen door virussen te verspreiden of door gevoelige data te stelen zoals creditcardinformatie. Het dagelijks uitvoeren van malwarescan op uw website maakt bij uw klanten duidelijk dat u hun veiligheid erg belangrijk vindt.

E-mailberichten als malware werd gedetecteerd

Als malware werd gedetecteerd, wordt het Norton Seal van DigiCert gedeactiveerd en vervangen door het Norton Seal van DigiCert. Er wordt een e-mailbericht verstuurd om u te waarschuwen dat uw website malware heeft. Zodra alle malware is verwijderd kunt u een verzoek indienen om uw website binnen 24 uren weer te laten scannen. Zodra alles weer in orde is, verschijnt het Norton Seal van DigiCert.

Waar het Norton Seal van DigiCert te plaatsen op uw website
Stel uw klanten gerust en maak duidelijk dat er veilig transacties met u kunnen worden gedaan. Win het vertrouwen van klanten door het Norton Seal van DigiCert in op de volgende aanbevolen plekken te plaatsen:

  • Uw homepagina – bijna aan de bovenkant van uw homepagina waar bezoekers het kunnen zien zonder te hoeven scrollen.
  • Naast een knop – waar klanten informatie online naar u opsturen.
  • Op de betaal- en winkelpagina.
  • Op elke pagina van uw website waar klanten gerustgesteld moeten worden.

Neem rechtstreeks contact met ons op:
   +31 85 888 03 04 
   sales@ssl247.nl