Managed Public Key Infrastructure (MPKI) service met SSL247®

CAs_MPKI

De MPKI-service met SSL247®

Elektronische bedrijfsprocessen zijn standaard geworden en steeds meer organisaties kiezen voor papierloze processen. Bij SSL247® weten we hoe essentieel het is dat u de toegang tot uw zakelijke e-mails en andere documenten goed kunt beheren in het kader van uw Online Business Continuity, met name op de apparaten die niet worden beschermd door uw bedrijfsfirewall.

Meer weten over de MPKI?

Staat u toe om al uw gevoelige
informatie te beveiligen op ieder device.

Betrouwbare toegankelijkheid

Om de online beveiliging van uw bedrijf te waarborgen, biedt SSL247® u de MPKI-service (Managed Public Key Infrastructure). Met deze flexibele, cloudgebaseerde oplossing kan uw organisatie snel en efficiënt een enterprisebrede architectuur voor netwerkbeveiliging implementeren.

Met deze MPKI-service, die door SSL247® wordt geleverd, kunnen organisaties digitale certificaten uitgeven, verlengen of intrekken die toegang bieden tot bedrijfsinformatie op uiteenlopende apparaten (inclusief bijvoorbeeld sleutelkaarten of mobiele apparaten), zodat medewerkers vanaf elke locatie en elk apparaat toegang tot informatie hebben zonder dat de veiligheid in het geding komt.De MPKI-oplossing biedt een wereldwijd vertrouwde cloudgebaseerde service die is gecertificeerd door overheidsaudits. Met deze service kunnen beheerders de toegangsrechten 24 uur per dag configureren en bewaken via een webbrowser. Bovendien biedt deze service een geautomatiseerd proces voor certificaatverlenging inclusief calamiteitenherstel, zodat uw bedrijfscontinuïteit niet in gevaar komt door verlopen certificaten.

 • Vertrouwde cloudgebaseerde infrastructuur: ontwikkeld door, de wereldwijd toonaangevende aanbieder van webbeveiliging.
 • Brede applicatieondersteuning: geeft X.509-certificaten uit, die compatibel zijn met een groot aantal besturingssystemen, apparaten, webbrowsers en VPN-mail.
 • Transparante gebruikerservaring: gebruikers kunnen certificaten op Android- en iOS-apparaten implementeren en gebruiken zonder hinderlijke gebruikersnamen en wachtwoorden.
 • Toegewijde ondersteuning: SSL247® geeft u toegang tot een speciaal aan u toegewezen, geaccrediteerde en meertalige accountmanager, met wie u rechtstreeks contact kunt opnemen voor onmiddellijke ondersteuning.
 • Geautomatiseerd lifecyclemanagement voor certificaten: automatische configuratie van veelgebruikte authenticatie-, encryptie- en signing-applicaties voor een groot aantal platforms en browsers.

Neem contact op met onze geaccrediteerde consultants voor meer informatie over alle functies van de MPKI-service. Bel naar +31 85 888 03 04 (kantoor Londen) of stuur een e-mail naar sales@ssl247.nl voor meer informatie.

Beheer meer dan 20 soorten certificaten

Met de MPKI-oplossing kunt u meer dan 20 soorten digitale certificaten beheren, waaronder:

 • E-mailbeveiliging (S/MIME)
 • Client-authenticatie
 • Domeincontroller
 • Adobe® CDS
 • Microsoft® Wi-Fi
 • Computers
 • Generieke en private servers
 • Mobile Development Management (MDM)

Certificaatprofiel

Beschrijving

Adobe® CDS

Geeft certificaten uit waarmee eindgebruikers hun Adobe PDF-documenten digitaal kunnen ondertekenen en beveiligen. Eindgebruikers moeten deze certificaten opslaan op smartcards. (Certificaten die door Test Drive-accounts zijn uitgegeven, kunnen worden opgeslagen in softwarematige certificaatarchieven.)

Domeincontroller

Geeft certificaten uit waarmee u uw Active Directory-domeinen kunt authenticeren.

Computers

Geeft certificaten uit voor systemen die lid van het domein zijn, waarmee computers of andere apparaten zichzelf kunnen authenticeren bij uw enterprisenetwerk of andere apparaten.

Code Signing

Geeft certificaten van een private CA uit, waarmee code van ontwikkelaars digitaal kan worden ondertekend binnen uw enterprisehiërarchie.

E-mailbeveiliging

Geeft certificaten uit waarmee eindgebruikers hun e-mails met S/MIME digitaal kunnen ondertekenen en versleutelen.

Certificaatprofiel

Beschrijving

Client-authenticatie

Geeft certificaten uit waarmee eindgebruikers zichzelf kunnen authenticeren bij uw enterpriseresources (zoals VPN's, websites en soortgelijke services).

Smartcardaanmelding

Geeft certificaten uit aan beveiligingsapparaten. Eindgebruikers kunnen deze certificaten gebruiken met de Windows-functie voor smartcardaanmelding om zichzelf te authenticeren bij uw enterpriseresources. Deze certificaten moeten worden opgeslagen op een beveiligingsapparaat dat Windows-smartcardaanmelding ondersteunt, zoals bijvoorbeeld een smartcard of een token.

Opmerking: Om goed te kunnen samenwerken met Windows-smartcardaanmelding, moet het beveiligingsapparaat een (virtuele) smartcardlezer gebruiken of implementeren. Sommige beveiligingsapparaten, zoals Intel Identity Protection (IPT) of Trusted Platform Module (TPM), bieden mogelijk niet op alle platforms ondersteuning voor deze virtuele smartcardlezer.

IPsec-authenticatie

Geeft servercertificaten uit voor het gebruik van Internet Protocol Security (IPsec).

Offline IPsec-authenticatie

Geeft IPsec-computercertificaten uit voor onderlinge communicatie tussen apparaten op basis van het IPsec-protocol.

Windows® EFS

Geeft certificaten uit waarmee EFS-beheerders gegevens kunnen herstellen die zijn versleuteld met Microsoft® Windows Encrypting File System.

Secure Email Gateway

Geeft certificaten uit voor beveiligde e-mailgateways.

Adobe® CDS Organization

Stelt een organisatie in staat om certificaten uit te geven voor digitale authenticatie van Adobe PDF-documenten.

MDM

Uitsluitend voor gebruik door MDM-leveranciers: Stelt Mobile Development Management-leveranciers in staat om apparaat-ID certificaten uit te geven aan mobiele apparaten, voordat het versleutelde profiel (bijvoorbeeld voor VPN of Wi-Fi) naar het mobiele apparaat van de gebruiker wordt gepusht.

Microsoft® Wi-Fi

Geeft certificaten uit waarmee eindgebruikers zichzelf kunnen authenticeren bij een Microsoft® Wi-Fi-netwerk.

Certificaatprofiel

Beschrijving

OpenADR

Geeft OpenADR VTN en VEN-apparaatcertificaten uit aan fabrikanten voor producten die voldoen aan de OpenADR Alliance-specificatie. OpenADR-certificaten dienen als ID-certificaten voor apparaten die op het netwerk worden ingeschreven. Elk certificaat koppelt het MAC-adres van een apparaat aan een RSA-sleutelpaar, zodat het apparaat zichzelf met zijn private sleutel eenduidig kan authenticeren bij het netwerk.

OpenCable

Geeft de apparaatcertificaten uit die tijdens de productie worden ingebed in OpenCable-compatibele apparaten. OpenCable-certificaten vormen de basis voor meerdere beveiligingsservices, waaronder gegevensvertrouwelijkheid, informatie-integriteit en hardware-authenticatie van apparaten.

PacketCable

Geeft de apparaatcertificaten uit die tijdens de productie worden ingebed in PacketCable-compatibele apparaten. PacketCable-certificaten vormen de basis voor meerdere beveiligingsservices, waaronder gegevensvertrouwelijkheid, informatie-integriteit en hardware-authenticatie van apparaten.

CableHome

Geeft de apparaatcertificaten uit die tijdens de productie worden ingebed in CableHome-compatibele apparaten. CableHome-certificaten vormen de basis voor meerdere beveiligingsservices, waaronder gegevensvertrouwelijkheid, informatie-integriteit en hardware-authenticatie van apparaten.

Adobe® Individual

Geeft certificaten uit waarmee eindgebruikers hun Adobe PDF-documenten digitaal kunnen ondertekenen en beveiligen.

Adobe® Organization

Stelt een organisatie in staat om certificaten uit te geven voor digitale authenticatie van Adobe PDF-documenten.

Generic server

Hiermee kan een organisatie aangepaste servercertificaten uitgeven, die vaak nodig zijn om Internet Protocol Security (IPsec) te ondersteunen, om computers en andere apparaten te authenticeren bij uw Active Directory-domeinen of om private servercertificaten uit te geven.

Private server

Geeft private servercertificaten uit om authenticatie van serverentiteiten binnen uw private enterprise CA-hiërarchie te ondersteunen, zodat kan worden geverifieerd dat de serverentiteit intern vertrouwd wordt.

Belangrijkste voordelen van MPKI:
 • Lagere kosten en minder complexiteit: de kosten van PKI worden sterk verlaagd en vereenvoudigd doordat de onnodige kosten voor traditionele interne PKI's (bijvoorbeeld voor hardware, software en personeel) komen te vervallen.
 • Vereenvoudigde processen voor beheerders en eindgebruikers: het proces voor het beschikbaar stellen van certificaten en het configureren van applicaties voor het gebruik van deze certificaten is geautomatiseerd, zodat de workflows efficiënter verlopen.
 • Vereenvoudigde integratie van mobiele apparaten: inschrijving, levering en installatie van certificaten wordt vereenvoudigd door geïntegreerde MDM-oplossingen of het mobile-aware certificaat van de service.
 • Maximale flexibiliteit bij de implementatie: organisaties kunnen vanaf één platform meerdere op certificaten gebaseerde beveiligingsapplicaties leveren en de implementatie op maat maken voor hun behoeften.
 • Schaalbare, betrouwbare en beproefde cloudgebaseerde PKI: de MPKI-service biedt een ongeëvenaarde betrouwbaarheid, die onmisbaar is om meerdere certificaat-ondersteunende applicaties te kunnen opschalen vanaf één enkel, flexibel platform.
Waarom voor SSL247® kiezen als uw serviceprovider?

Niet alleen is SSL247® een veelvuldig onderscheiden leverancier met meer dan 10 jaar ervaring in de sector, maar beschikt ook over een ISO 27001:2013-accreditatie. We weten dus wel het een en ander over beveiliging en toegangsbeheer van gevoelige informatie. Onze uitgebreide portfolio van onderscheidingen en accreditaties onderstreept nog maar eens dat onze consultants bij uitstek de toonaangevende beveiligingsexperts in Europa zijn, die de afgelopen jaren al een groot aantal prominente klanten van dienst zijn geweest.

Wanneer u voor SSL247® kiest als leverancier van uw MPKI-service, profiteert uw organisatie niet alleen van het hoogwaardige ondersteuningsniveau waar we bekend om staan, maar ook van exclusieve, marktleidende voordelen zoals:

 • Onpartijdig advies op maat door onze geaccrediteerde consultants
 • Meer dan 10 jaar ervaring en veelvuldig bekroonde expertise
 • Meertalige ondersteuning door speciaal aan u toegewezen accountmanagers
 • GRATIS beveiligingsevaluatie om uw online bedrijfszekerheid te waarborgen
 • 30 dagen geld-terug-garantie
Neem vandaag nog contact op

Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met onze betrouwbare consultants voor meer informatie over de MPKI-service en de voordelen voor uw specifieke bedrijfssituatie, plus een kosteloos en geheel vrijblijvend advies:

null   +31 85 888 03 04 
null   sales@ssl247.nl