SSL247 Garantie

Wij zijn zo zeker dat u tevreden zult zijn met uw SSL247 certificaat dat u gedurende de eerste 30 dagen een volledige terugbetaling aan kunt vragen, als het niet zo werkt als bedoeld.

Hoe kunnen wij zo zeker zijn dat u tevreden zult zijn met SSL247?

Wij hebben een lange lijst van tevreden cliënten die hun producten keer op keer bij ons kopen. Het is niet alleen ons assortiment van SSL certificaten en onze expertise die ervoor zorgen dat klanten terug blijven komen. Het is eveneens onze vooraanstaande positie in deze branche op het gebied van klantenservice. Als u bij ons uw producten koopt, krijgt u uw eigen account manager toegewezen, die u van onpartijdig SSL advies en technische ondersteuning voorziet voor de duur van uw certificaat en langer. Waarom niet nu meteen onze uitstekende klantenservice ervaren, met een vrijblijvend consult? Bel ons gewoon op +31 85 888 03 04.

Deskundige SSL consultanten waarop u kunt vertrouwen: sinds 2004

Vergeet niet dat wij Symantec SSE e SSE + Erkend (Symantec Verkoopdeskundigen en Symantec Sales Verkoopdeskundige+) en ook GlobalSign’s oudste Platinum Partner zijn:

“GlobalSign is verheugd om samen met het SSL247 team te kunnen werken. Zonder twijfel is SSL247 toonaangevend in zijn veld.” Henry Krumins, GlobalSign Verkoop Directeur

Bent u aan vervanging toe?

Al onze SSL certificaten worden aangeboden met gratis heruitgaven tijdens de duur van het certificaat. Deze heruitgaven zijn ongelimiteerd en volledig ondersteund – wat betekent dat wij altijd bij de hand zijn om te helpen tijdens de heruitgave procedure, of het zelfs voor u te doen. Echter, bij een RapidSSL certificaat, zult u heruitgaven alleen via uw MySSL® portal kunnen doorvoeren – er wordt geen heruitgave assistentie verleend voor RapidSSL. Voor heruitgave ondersteuning moet u upgraden naar minstens RapidSSL PRO. Let op, ALLE certificaten worden geleverd met technische ondersteuning (CSR, installatie enz.).

SSL247 geld terug beleid

Alle Certificaatautoriteiten die SSL247 van digitale certificaten voorzien, opereren onder rigoureuze praktijken en beleidslijnen. Echter, als u niet absoluut tevreden bent dat uw SSL247 certificaat werkt als bedoeld, kunt u een terugbetaling aanvragen binnen 30 dagen na de uitgave van het certificaat. U heeft dan wel de verplichting te stoppen met het gebruik van het certificaat. Zodra uw aanvraag is geaccepteerd, zal SSL247 de volledige kosten van het certificaat terugstorten."

U hoeft ons niet op ons woord te geloven

“Wij wilden SSL247 bedanken voor uw hulp. Het werk was voor een vooraanstaande client en zonder de snelle en vriendelijke reactie van Thomas, onze SSL consultant, zouden wij niet aan onze verplichtingen hebben kunnen voldoen.”

Ben Kirkham, Capita IT Services

Geld terug?

Als u een terugbetaling nodig heeft, lees dan alstublieft onze geld terug voorwaarden en stuur dan uw gegevens (domeinnaam en bestelnummer) naar sales@ssl247.nl.