Encryptie

Encryptie: wat u moet weten

Waarom encryptie?

Momenteel is slechts 4% van het web beveiligd. Dit betekent dat maar liefst 96% van het web blootstaat aan phishing-aanvallen, identiteitsdiefstal, gegevenslekken en hackersactiviteiten. Dagelijks zijn er 1 miljoen nieuwe dreigingen, waarvan 60% is gericht op kleine en middelgrote ondernemingen. De risico's van een onbeveiligde website zijn groot: niet alleen uw reputatie loopt gevaar, maar ook uw financiële positie. Een onderneming kan in een fractie van een seconde een miljoenenverlies lijden.

Alleen al het afgelopen jaar werden 489 miljoen documenten gelekt: 2015 was een turbulent jaar met spectaculaire hacks. En dit jaar waren er alleen al in Groot-Brittannië gemiddeld 200 grote cyberaanvallen per maand!

Encryptie

DV of EV

Maar deze kosteloze certificaten zijn niet aan te bevelen als de veiligheid van uw bedrijf in het geding is, met name wanneer u uw website voor commerciële doeleinden gebruikt.

Bedrijven met commerciële doeleinden die willen aantonen dat ze legitiem zijn, kunnen beter gebruikmaken van OV-certificaten.

Banken en online winkels wordt nadrukkelijk aangeraden om voor EV-certificaten te kiezen. Vooral bedrijven die van een OV-certificaat naar een EV-certificaat zijn overgestapt, hebben gemerkt dat hun klanten veel vaker online transacties aangaan, omdat de groene balk bewijst dat het bedrijf vertrouwd wordt en betrouwbaar is. Hierdoor neemt het klantvertrouwen aantoonbaar toe.

EV

of DV

Encryptie
Domeinvalidatie
Groene balk van betrouwbaarheid
Gebruikt voor online winkels
Versterkt geloofwaardigheid en merk

Onze visie

SSL247 levert een breed assortiment SSL-certificaten waarmee u het online vertrouwen in uw website kunt vergroten. Wij leveren met name ook premium-certificaten zoals OV en EV.

De verwachte toename van het gebruik van SSL/TSL vereist een gemakkelijke, probleemloze gebruikerservaring voor iedereen. Degenen met wat minder ervaring hebben begeleiding en ondersteuning nodig, terwijl personen die misschien wel honderden of duizenden SSL-certificaten verwerken, behoefte hebben aan praktische API's.

Bovendien ontstaat er behoefte aan frequente updates en een herconfiguratieserver, doordat het aantal browsermandaten snel toeneemt en er steeds weer nieuwe kwetsbaarheden bij komen. Ons MySSL®-platform is hiervoor de ideale oplossing. Meer weten?

Laat u bijpraten door een van onze speciale consultants:

Neem contact op 

    +31 85 888 03 04 (London office)
   sales@ssl247.nl