Premium domeinnamen

Een premium domeinnaam kan een turbo voor uw bedrijf zijn 

De perfecte domeinnaam kan ervoor zorgen dat een bedrijf online opvalt tussen de concurrentie. We bedoelen perfectie wat betreft lengte, sleutelwoorden en onthoudbaarheid. 

Hieronder volgen een paar redenen waarom een premium domeinnaam de brandstof kan zijn om uw bedrijf explosief te laten groeien:

De aanwezigheid op internet van uw bedrijf komt overeen met uw offline professionaliteit

Uw bedrijf komt betrouwbaarder over op het internet als u kiest voor een premium domeinnaam. Ze zorgen voor meer vertrouwen bij potentiële klanten dan lange URL's, met lelijke configuraties van willekeurig geselecteerde nummers. 

Veel klanten negeren of vermijden een URL die er niet professioneel uitziet. 

Vergroot de kans dat bezoekers toevallig op uw website terecht komen

U vergroot de kans dat nieuwe bezoekers toevallig op uw website terecht komen aanzienlijk. Klanten zullen uw website bezoeken door gewoon uw domeinnaam in de URL-balk in te voeren, vooropgesteld dat uw website bestaat, omdat uw domeinnaam korter is en bestaat uit algemene termen. 

Bijvoorbeeld, iemand die op zoek is naar een goedkope computer typt misschien direct in de URL: goedkoepcomputers.com (ook wel "type-in traffic" genoemd). Als dat uw premium domeinnaam is, dan levert u dat geld op. Als u kiest voor een goedkoper alternatief, zoals goedkopecomputers2.com, dan is de kans dat iemand uw website toevallig vindt, een stuk kleiner. 

Bespaar geld op Search Engine Optimisation (SEO) 

U zult uw kansen op "exacte matches" in de resultaten van zoekmachines (SERP, Search Engine Result Pages) aanzienlijk vergroten. 

EMD's (Exact match domains, exacte match domeinen) werken goed omdat ze het sleutelwoord in het domein bevatten. Ze worden eerder vernoemd in SERP's omdat ze korte sleutelwoorden bevatten. 

Met een premium domein kunt u effectief een hoop geld besparen op SEO, omdat uw EMD al het werk voor u doet.

Bezoek voor meer informatie onze FAQ hier.

Het hoeft niet gecompliceerd te zijn, toch?

We streven ernaar om het zo simpel voor u te maken als dat u dat wilt.

We verstrekken suggesties over Premium Domeinnamen, of u kunt gewoon zoeken naar degene die u in gedachten heeft. 

Het is echt heel eenvoudig. Net zoals bij het bestellen van normale domeinnamen – moeiteloos zoeken en bestellen via uw MySSL® portal met een toegewijde accountmanager die u een handje kan helpen.

Hij of zij zal ervoor zorgen dat uw domeinnaam geregistreerd wordt en zo snel mogelijk naar uw account overgezet wordt. Maar de wachttijden kunnen verschillen, afhankelijk van de TLD, dus het loont zich om een adviseur te hebben waar u contact mee kunt opnemen om de vooruitgang te controleren.

Uiteindelijk hoeft u voor minder dan de allerbeste ondersteuning geen genoegen te nemen. De zaken worden dan wel niet via een persoonlijke ontmoeting gedaan, maar dat betekent niet dat providers minder service moeten leveren. Dat voelt voor ons niet goed aan. Dus we zorgen dat u een vriendelijke, betrouwbare en ervaren helpende hand krijgt.

Hieronder volgen nog een paar redenen waarom u voor een premium domeinnaam naar SSL247® moet gaan.

Continuïteit in service

  • U zult nooit doorgegeven worden aan andere accountmanagers, afhankelijk van wie tijd heeft. Het is bizar dat sommige bedrijven er akkoord mee gaan om uw tijd te verspillen door zaken iedere keer weer opnieuw te moeten uitleggen aan een andere, nieuwe accountmanager. We respecteren uw tijd door uw toegewijde hulp te bieden

  • U bespaart tijd door uw accountmanager op een direct nummer te kunnen bereiken. Op deze manier is er geen risico dat iemand tijd rekt terwijl er verwoed naar uw informatie in het systeem gezocht wordt 

Het MySSL® platform

  • We hebben dit platform gebouwd zodat u al uw producten kunt beheren - SSL tot premium domeinnamen tot Penetration Testing, 24/7. MySSL® heeft als doel problemen te minimaliseren en eenvoud te maximaliseren

  • Plus, in tegenstelling tot de meeste managementportalen, is MySSL® geen samenvatting van oude legacy systemen die snel bij elkaar gezet zijn. Het is een modern, krachtig managementportaal dat ontworpen is met uw behoeften in gedachten 

Dus kies vandaag nog een waardevolle, professionele en SEO vriendelijke domeinnaam voor uw bedrijf. En kies SSL247® voor de mogelijkheid om het risico van een tijdrovend en frustrerend onhandig managementsysteem te verminderen.

De perfecte domeinnaam voor uw bedrijf verdient superieure service en ondersteuning.

Get in touch

Neem voor meer informatie contact op met onze productmanager Domeinnamen:

   +31 85 888 03 04
 domeinen@ssl247.nl