Nieuwe gTLD's

Ontdek uw volgende domein

Uw domeinnaam zegt veel over uw bedrijf. De lancering van nieuwe gTLD's is een fantastische kans om een domeinnaam te selecteren die perfect bij uw bedrijf past... dus waar wacht u nog op?

FAQs

De ICANN (de Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) heeft in 2011 een plan goedgekeurd voor het implementeren van één van de grootste veranderingen in het internet ooit, waarbij organisaties een aanvraag kunnen indienen voor hun eigen domeinextensies.

Traditionele extensies zoals .com, .net en .org worden vergezeld door meer dan 1.000 nieuwe gTLD's, inclusief geografische locaties, algemene woorden en financiële termen, bijv. .london, .shop, .careers of .solutions. Deze verandering is het begin van een nieuw digitaal landschap, en het is een fantastische kans voor bedrijven om hun online aanwezigheid te versterken.

(Een TLD is wat na de "punt" staat in een domeinnaam, bijv .com, .org of .info).

Nieuwe adressen die beschikbaar komen zijn .technology, .education en .construction waardoor u uw eigen .com of .nl extensies kunt vervangen door een adres dat uw bedrijf beter beschrijft.

Klanten kunnen uw website sneller vinden door een nieuwe gTLD - u kunt zelfs uw locatie onderdeel laten zijn van uw domeinnaam. Nieuwe registratie van gTLD's via SSL247® is de perfecte oplossing om uw merk te laten opvallen tussen de concurrentie, de bekendheid van uw merk te vergroten en nieuwe markten en omzetstromen aan te boren.

De concurrentie voor de nieuwe gTLD's zal zwaar zijn, en het is belangrijk om een voorsprong op de concurrentie te hebben. Ons advies is om minimaal op de hoogte te zijn van wat er gebeurt - kennis is macht namelijk! Vul dit formulier in en we zullen u regelmatig updates sturen over nieuwe extensies die uitgegeven worden en over onze Online Zakelijke Continuïteit Diensten.

Indien u belangstelling heeft in exclusieve toegang met prioriteit tot de nieuw gTLD's, voordat ze openbaar vrijgegeven worden, kijkt u bij onze Online Merkbescherming.


Er is, zonder Merkbescherming, niets dat cyber-squatters en hackers in de weg staan om nieuwe gTLD's met de naam van organisatie te registeren. Dit kan uw reputatie beschadigen, uw klanten kwetsbaar maken voor online bedreigingen zoals phishing, en u duizenden euro's kosten om het recht te zetten.

Wees deze kostbare bedreiging voor en registreer nieuwe gTLD's als eerste om er zeker van te zijn dat uw merk beveiligd is door Merkbeveiliging van SSL247®.

Door uw handelsmerk te registeren, krijgt u de volgende essentiële voordelen:

  • Toegang tot een exclusieve registratieperiode met prioriteit voor gTLD's, minimaal 30 dagen voor deze openbaar vrijgegeven worden (ook wel de sunrise periode genoemd).
  • Regelmatige gTLD release-updates zodat u op de hoogte bent van de meest recente informatie, zodat u gespaard wordt van de frustraties om dagelijks manueel te controleren.
  • Waarschuwingen als iemand een domeinnaam met uw merknaam probeert te registeren.

Neem contact met ons op via +31 85 888 03 04 of mail domeinen@ssl247.nl voor meer informatie.